Om du ska byta eller köpa ny badrumsblandare hittar du ett stort sortiment hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från tvättställsblandare, duschblandare och badkarsblandare med olika utseende och funktioner för att du ska kunna hitta rätt modell till ditt badrum.

När du letar efter en tvättställsblandare som kan underlätta i vardagen finns det flera olika funktioner att välja mellan. Bland annat hittar du en tvättställsblandare med tillhörande bottenventil i vårt sortiment. Med hjälp av ventilen kan du stänga så att handfatet fylls med vatten. Bottenventil är praktiskt att ha som skydd om du skulle tappa ett mindre föremål i handfaten. Hos oss kan du välja funktioner som bland annat push-down-ventil, lyftventil eller push-open-ventil.

I vårt utbud hittar du allt från supermoderna slimmade modeller till 70-talets retroblandare. Är du mer ute efter ett romantiskt badrum à la sekelskiftet hittar du tvågreppsblandare i mjuka linjer. Våra badrumsblandare kommer från kända varumärken i högsta kvalitet som är lätta att rengöra och ta hand om. I vårt sortiment finns både badkarsblandare och tvättställsblandare för väggmontering för dig som vill göra det enkelt för dig med städning. Här finns sensorstyrda för att du ska slippa kladda ner handtagen med lödder och rakskum eller varför inte en inbyggd modell för en stilren modern inredning.

VANLIGA FRÅGOR