Filter

Infällning

Planlimmning

Pris

45,00 kr - 7 815,00 kr

Show/hide more options

Längd Diskbänk/Diskho (mm)

315 - 315

Köket är idag så mycket mer än en plats där vi lagar mat tack vare trenden med öppen planlösning mot vardagsrummet. Idag umgås vi, äter, gör läxor, ser på tv och har fest i köken. Det innebär att vi vanligtvis vill kunna presentera ett städat och rent kök. Smarta skärbrädor som täcker diskhoar ger intryck av öppna bänkytor. Praktiska mellanväggar för att bara lämna delar av diskhon synlig. Lättanvända sköljlådor gör det lättare att bara använda delar av diskhon för att minska känslan av att det är rörigt och stökigt.

Men det är inte bara att rensa undan prylar som inger känslan av att vardagsrummet och köket går i ett, det är även hur rent och fräscht det ser ut. Rostfritt, koppar och övriga metaller får lätt ett matt utseende, men med en effektiv polertrasa eller ett rengöringskit ser de lika fräscha ut som vitrinskåpet i vardagsrummet.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du det mesta för att hålla ditt kök i topptrim, du hittar även produkter som proppar och bestickhållare som gärna kan behöva bytas ut emellanåt. Tack vare en uppsjö praktiska tillbehör och detaljer kan du skapa ett personligt drömkök till överkomligt pris.

VANLIGA FRÅGOR