Franke - Köksfläkt, Diskho, Köksblandare & Avfallssortering

Franke är ett modernt, internationellt företag som erbjuder köksfläktar (Franke Futurum), diskhoar, köksblandare och avfallssortering. Franke etablerades för över hundra år sedan, redan år 1911, i Rorschach i Schweiz, och fokuserade då främst på produktion och försäljning av metallplattor. Produktionen och företaget arbetade länge i mindre skala, och kämpade med att hitta material till produktionen under både första och andra världskriget. Grundaren Hermanm Franke avled 1939, varpå hans son Walter tog över och under hans ledning flyttade företaget fokus från industriell metallproduktion till att producera kök för både privat och professionellt bruk. 1972 installerade Franke det första köket för McDonalds i München, och tog i och med det steget ut på den internationella marknaden. Idag har Franke över 9 000 anställda och finns representerade i 37 länder.
Franke har ett brett utbud av effektiva köksprodukter med modern design, inom områden som diskbänkar, fläktar, köksblandare, avfallskvarnar och tillbehör till andra delar av din köksutrustning. Franke erbjuder produkter av god kvalitet, och du kan enkelt kombinera ihop ditt eget drömkök med hjälp av Frankes smarta kombinationslösningar. Franke har diskbänkar i material som rostfritt stål, porslin, tectonite och fragranit. Alla dessa material är icke porösa. Franker erbjuder även färg och olika textur som tillval i sitt diskbänkssortiment.

Decennier av användning har visat att avfallskvarnar är ett av de absolut säkraste, enklaste och mest miljövänliga sätt att göra sig av med biodegraderbart avfall från privata hushåll. Avfallskvarnar bidrar till att minska volymen av hushållssopor och Frankes avfallskvarnar är alla av högsta kvalitet för att garantera miljövänligt användande.

Franke erbjuder flera olika fläktsystem med namn som Alliance, Extern och klassisk Spisfläkt. Alliance är en unik produkt som enkelt kopplas samman med det befintliga ventilationssystemet i fastigheten, och har en egen motor med tre hastigheter som hjälper till att öka luftflödet vid matlagning. Alla Frankes fläktar finns tillgängliga för både villa och lägenhet.

För att komma i kontakt med Franke direkt kan du med fördel använda dig av deras hemsida, där du också hittar information om service och underhåll av dina Franke-produkter.


Kontakt info: https://www.franke.com/se/sv/ks/support/customer-service.html
Service info: https://www.franke.com/se/sv/ks/support/faq.html