Filter

Pris

495,00 kr - 2 685,00 kr

Diskmaskinsavstängning

No choice available on this group

Utdragbart munstycke

No choice available on this group

Sprayfunktion

No choice available on this group

Vägg/inbyggnad

No choice available on this group

När det kommer till diskmaskiner är en diskmaskinsavstängning att föredra då den stänger av vattentillförseln till diskmaskinen och minimerar risken för vattenskador vid ett eventuellt läckage i diskmaskinen. Det är vid dessa tillfällen en diskmaskinsavstängning kan rädda dig och därmed är optimal för dig som vill ha kontroll över vattenflödet.
Själva avstängaren är en knapp eller en mindre blandare med en liten spak som tydligt visar hur du sätter på och stänger av vattentillförseln. Fördelen med diskmanskinsavstängare är att de passar alla blandare och kan monteras där det passar. Vi på Inredningsvaruhuset har flera olika högkvalitativa varianter i vårt sortiment för dig att välja mellan, så att du hittar den som passar ditt kök perfekt.

Det är viktigt att se till att diskmaskinsavstängningen är korrekt monterad, den ska vara lätt att stänga av och på. Detta löser du på enklast sätt genom att fixa så att avstängningen sitter lättåtkomligt och väl synligt. Att placera avstängningen synligt innebär att den inte ska sitta under diskbänken eller liknande.

VANLIGA FRÅGOR