Produktval

Price

495,00 kr - 84 465,00 kr

Liebherr vitvaror använder ofta den senaste tekniken, som exempelvis inverterade kompressorer och energieffektiva motorer, för att minimera strömförbrukningen och öka livslängden på produkterna.

Liebherr erbjuder ett brett sortiment av vitvaror för både professionell och hemmabruk. Deras kylskåp finns i olika storlekar och modeller, inklusive integrerade, fristående och med två dörrar. Företaget har också frysar i olika storlekar och utföranden, såsom frysar med låg energiförbrukning och frysar med låg ljudnivå. Liebherr har också ett stort utbud av tvättmaskiner och torktumlare, inklusive modeller med olika kapacitet och olika programval.

Liebherr vitvaror har en stark fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Deras produkter är ofta energieffektiva och certifierade enligt olika miljöstandarder, som exempelvis EU-energimärkning. Företaget har också initiativ för att återvinna och återanvända material och resurser i produktionen av vitvarorna.

I Sverige finns Liebherr vitvaror att köpa hos återförsäljare och online. Företaget har också en stark serviceorganisation som erbjuder reparationer och support för deras produkter.