En köksblandare med utdragbar pip o dusch är att föredra när du vill underlätta dina kökssysslor, ha en mer flexibel blandare med fler funktioner och extra räckvidd när det kommer till vad du kan rengöra och vad din vattenstråle når. Den fungerar utmärkt för dubbelvaskar men även för ett kök med enkelvask.

Du kan välja mellan olika modeller, bland annat en där den utdragbara pipen är i ett dolt läge. Pipen på blandaren ser då ut som en fast pip tills du drar ut det flexibla stycket. Du kan därefter sätta tillbaka pipen i det fasta läget när du inte använder funktionen, perfekt för dig som gillar ordning och reda och vill ha en mer stilistisk inredning i ditt kök. Vi har även modeller där den utdragna pipen alltid är i det utdragna läget, i denna variant är blandaren något mer böjd och modellen påminner vanligtvis om ett duschhuvud.
På Inredningsvaruhuset hittar du endast högkvalitativa köksblandare med utdragbar pip, vi har flera olika modeller att välja mellan och de kommer med funktioner som inställbart flöde, upp till 360° räckvidd och alla kan monteras snabbt och smidigt med hjälp av erfarna hantverkare.

VANLIGA FRÅGOR