A


  Astro

  Astro Lighting har ett unikt formspråk, en innovativ design och en hög kvalitet.
  De har vuxit till att bli en av Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning.

B


  Ballingslöv

  Varumärket Ballingslöv är starkt förknippat med högkvalitativa och stilrena produkter till kök och badrum så som inredning för kök, vitvaror, badrumsinredning och förvaringsmöbler.

  Beslag Design

  Beslag Design - Handtag, Knoppar & Belysning

  Beslag Design är ett svenskt familjeföretag inom beslag och interiörprodukter i vars sortiment du hittar handtag för köket, badrummet och möbler. Trä, läderhandtag, praktiska rostfria handtag samt skål- och infällnadshandtag ingår alla i sortimentet. Men även dörr- & draghandtag som du behöver för balkong, fönster och skjutdörrar. 

C


F


  FairNet

  Ångstationer, steamers och stryksystem för proffs och hemmabruk.

  Fjäråskupan

  Fjäråskupan är ett helsvenskt företag med olika fläktsystem som kan anpassas för olika ventilationskanaler, och vi har även kolfilterlösningar för den som saknar ventilationskanal. Beroende på hur ditt kök och dina förutsättningar ser ut kan du välja mellan frihängande, vägghängda, skåpmonterade eller takmonterade kupor, samt inbyggda köksfläktar.

  Franke

  Franke - Köksfläkt, Diskho, Köksblandare & Avfallssortering

  Franke erbjuder flera olika fläktsystem med namn som Alliance, Extern och klassisk Spisfläkt. Alliance är en unik produkt som enkelt kopplas samman med det befintliga ventilationssystemet i fastigheten, och har en egen motor med tre hastigheter som hjälper till att öka luftflödet vid matlagning. Alla Frankes fläktar finns tillgängliga för både villa och lägenhet.

L


N


S


  Stala

  Historien bakom Stala är en finsk berättelse om strävan efter att skapa kvalitetsdiskbänkar. Ett enkelt behov, den funktionella diskbänken, var ursprunget till företaget som under årens lopp utvecklats till ett internationellt företag med fokus på toppdesign i alla led. Stala erbjuder produkter som diskbänkar, diskhoar, lösningar för sopsortering och tillbehör till köket. Stala har även brevlådor som en del av sortimentet.

T