Filter

Pris

30,00 kr - 39 120,00 kr

Show/hide more options

Längd Diskbänk/Diskho (mm)

0 - 3000

Minsta skåpsbredd

30 - 900

Djup (mm)

0 - 1005

Höjd / Djup på ho (mm)

15 - 225

Diskbänkar & Diskhoar till kök & tvättstuga

Valet av diskho och blandare kan verkligen göra skillnad i ditt kök. Det gäller både funktioner du vill kunna utnyttja men även själva kökets finish. En vit diskho i ett ljust kök med mörk träbänkskiva ger en snygg kontrast. Till en sober svart granitbänkskiva vill man kanske inte bryta av för mycket. En svart diskho ger den rätta looken medan en liten diskho i rostfritt som planlimmas matchar otroligt bra till stenskivor med inslag av grått eller silver.

Snygga diskhoar och diskbänkar

Vill du ha en riktigt exklusiv diskho? Då ska du ta en titt på en diskho i mässing eller koppar, vilket är den senaste trenden och ger ett helt nytt intryck. Komposit är också ett relativt nytt, och spännande, material i sammanhanget. Komposit-diskhoar är mycket tåliga och utvecklas också ständigt med nya färger och modeller. Från England har den så kallade Belfast-diskhon i porslin kommit för att stanna. Den passar särskilt bra i kök med en mer rustik och lantlig inredning. I vårt sortiment har vi bland annat en Belfast-diskho från Franke.

Rostfria diskbänkar

Rostfria diskbänkar är fortfarande de vanligaste och finns i en stor mängd olika funktioner och former som du kan anpassa till ditt kök. En djupare ho ger dig mer utrymme för disk av större grytor till exempel.

Välj en diskbänk eller diskho som passar dina behov

Har du hittat du hittat en diskho som intresserar dig? Besök då gärna vårt stora sortiment av blandare för att hitta en som kompletterar din diskho. Färger som diskhoar är populära i: Mässing (guld), koppar, svart & vit.

Exempel på varumärken vi jobbar med på diskhoar: Franke, Tapwell, Ifö, Contura
Steel, Strand, Decosteel, Blanco, Nordic-Tech & Stala.
Kallas även: Zink, köksko, köksvask.

VANLIGA FRÅGOR