Filter

Pris

0 kr - 9 405 kr

Show/hide more options

Måttanpassad Diskbänk i rostfritt till kök, köksö & tvättstuga

Att kunna anpassa ditt kök eller restaurang efter dina egna preferenser och välja en specialbyggd, måttanpassad & måttbeställd diskbänk eller diskho är en klar fördel om du vill maximera ditt köks funktionalitet. Specialdesignade diskbänkar har blivit ett vanligt inslag bland svenska hus- och lägenhetsägare som vill sätta just sin personliga prägel på hemmet. Genom att välja att se bortom gängse traditioner och klassiska sätt att inreda ett kök kan du öppna upp för möjligheterna och användningsområden. En specialanpassad diskbänk eller diskho kan tillverkas i just de mått och material som du önskar, och du kan designa ditt eget drömkök för att passa dina behov.

När du väljer en specialanpassad och måttbeställd lösning ges det mer möjligheter och kanske framförallt en unik look. Om du inte köper nytt så anpassa bänkskivan eller diskbänken så att den passar ihop med övrig inredning eller utrustning, annars lär det troligtvis störa dig i framtiden. Det kan också vara bra att välja en färg eller ett material och sedan köra genomgående på detta, istället för att mixa och matcha allt för mycket. Här på Inredningsvaruhuset har du ett stort urval på produkter som du kan måttanpassa och få specialdesignat.

Vi jobbar med alla kända varumärken av måttanpassade diskbänkar o industridiskbänkar i rostfritt såsom: Purus, Franke, Decosteel, Nordic-Tech, Blanco, Stala, Ifö, Contura Steel och Intra.

Antingen kan man använda sig av leverantörens ritprogram (finns på deras hemsida) och maila in till oss så vi tar fram offertpris eller kontakta oss så hjälper vi er.

Vanliga specialanpassningar:
- Uppvikt bakkant. 
- 70cm djup på diskbänk (kan måttanpassas exakt på mm).
- Tunna diskbänkar.
- Tjocka diskbänkar, 30,40, 60, 80mm, vad vill du ha?
- Isränna, knivfack, avloppshål.
- Ho för nerkylning av vinflaskor, champagne, ölflaskor.
- Urtag för häll.
- Urtag för elkontakt.

VANLIGA FRÅGOR