Produktval

Price

0,00 kr - 10 215,00 kr

Färg/Material


Om Beslag Design

Beslag Design grundades 1972 i Båstad och har sedan dess etablerat sig som en ledare inom branschen för beslag- och interiörprodukter.

Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån erbjuder vi bästa tänkbara service till våra kunder som sträcker sig över hela Norden och delar av Europa. Vårt fokus är alltid att ligga i framkant, föra in det senaste från marknaden och att knyta oss till leverantörer som prioriterar miljöansvar. Vi tar hem de mest eftertraktade nyheterna från huvudsakligen Europa, men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både välrenommerade företag och innovativa uppstickare, vilket ger oss en bredd i vårt produktutbud.

Vi förstår att medvetna val blir alltmer centrala när vi formar våra hem idag. Hemmet ska vara mer än bara ett boende; det ska vara en plats där vi trivs, där vi kan koppla av och återhämta oss från dagens stress. Det handlar inte bara om att skapa ett estetiskt tilltalande och personligt utrymme, utan också om att inkludera praktiska och funktionella lösningar för att göra vår vardag så bekväm som möjligt.

I vårt breda sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva för att skapa ett hem som inte bara är trivsamt, utan också praktiskt. Ett kök som tål livet, ett badrum för vila och avkoppling, en hall som är välkomnande – detaljer för alla rum, detaljerna som gör helheten. Till hem, butik, kontor, restaurang, hotell.