En elektronisk o beröringsfri köksblandare är optimal för dig som vill ha ett toppmodernt kök och samtidigt lever ett liv där du alltid har händerna fulla. Det är ett smidigt sätt att sätta på din kran utan att behöva släppa det du håller i. Det är också perfekt när du lagar mat eller bakar och har kladdiga händer som du inte vill fläcka ner din blandare med.

En elektronisk köksblandare styrs av en sensorfunktion och du behöver endast hålla händerna under pipen så kommer vattenflödet automatiskt att starta. En elektronisk köksblandare är hygienisk eftersom du inte kommer få matrester eller bakterier från dina smutsiga händer på handtaget. Den är även miljövänlig då vattenstrålen stänger av sig själv och inte står och rinner i onödan.

För just köket behövs en elektronisk blandare där temperaturen och vattenflödet kan ställas in, vilket vanligtvis sker med hjälp av en ratt som placeras under diskbänken. På vissa modeller sitter dock denna inställning på själva blandaren, det beror på hur du vill att modellen ska se ut.

VANLIGA FRÅGOR