När det kommer till köksblandare finns det flera hjälpmedel och tillbehör du kan välja för att få ett praktiskt och funktionellt kök Ett exempel på ett praktiskt tillbehör är en stabiliseringssats för köksblandare som används när diskbänken har tunn plåt utan stödram. Upplever du att din blandare känns lös eller instabil kan du stabilisera den med ett Soft Pex-rör som du hittar i vårt sortiment. För optimalt stöd bör stabiliseringssatsen kombineras med en stödplatta.

Har du en köksblandare av typen Triotap 3-i-1 Thermex, kan en blandningsventil vara ett alternativt tillbehör som kommer underlätta för dig. Med hjälp av blandningsventilen kan du använda det kokande vattnet som du får från din Triotap i köket för att få vanligt varmt vatten. Detta är fördelaktigt då blandningsventilen reagerar på förändringar i tryck och temperatur i ditt förbestämda läge och justerar flödet av varmt och kallt vatten utifrån det för en perfekt blandning.

Du hittar flera tillbehör till din köksblandare som underlättar din vardag hos oss på Inredningsvaruhuset. Varför inte satsa ett av våra filter som du enkelt kopplar på för att få väl kylt bordsvatten, antingen med eller utan kolsyra. Alla våra produkter har testats och fått mycket goda resultat, hos oss finner du produkter från välkända tillverkare oavsett kvalitetsmärke. Köp dina tillbehör på Inredningsvaruhuset – vi garanterar dig hög kvalitet.

VANLIGA FRÅGOR