Filter

Infällning

Planlimmning

Toppmontering

Underlimmning

Pris

1 155,00 kr - 19 905,00 kr

Material / Utförande

Show/hide more options

Längd Diskbänk/Diskho (mm)

0 - 1080

Minsta skåpsbredd

300 - 900

Djup (mm)

0 - 555

Höjd / Djup på ho (mm)

135 - 225

Placering av Stora Lådan

Planlimmad Diskho till kök, köksö & tvättstuga

Att välja en planlimmad diskho är ett val som för många känns självklart eftersom du får det närmaste möjliga du kan komma en skarvfri lösning. Då det inte är någon nivåskillnad mellan diskbänk och diskho (s.k. flush montage eller kant-i-kant) blir det mycket lätt att hålla rent och torrt. Om du har en stenbänk så passar en planlimmad mycket bra till det materialet för att få det tätt.

Vi på Inredningsvaruhuset har flera modeller där du kan kombinera din diskho för att passa dig. En fyrkantig djup disklåda kan vara en fördel om du ofta använder stora kokkärl som måste få rum i hon för diskning. Vill du slippa använda durkslag så är det smart att köpa en diskho med en renslåda där du enkelt kan skölja av grönsaker med mera.
En rekommendation är att du tittar på de produkter som vi har som har fått utmärkelsen diskho bäst i test, då finner du egenskaper som till exempel vilket diagonalmått diskhon har. Det är avgörande för hur mycket du kan få plats med i din diskho. 

MONTERNG AV PLANLIMMAD DISKHO
Planlimmad diskho monteras i våg och kant i kant. Metallflärp/kant blir synlig. Man fräser ner materialet på bänkskivan där diskho skall placeras. En lite exklusivare montering då det tar lite tid att utföra och ett hantverk krävs men blir väldigt snyggt när det är färdigt.

1. Skall diskhon placeras i en granitbänkskiva, monteras vanligtvis diskhon på plats hos stenleverantören, då sitter redan diskhon färdig på plats vid leveransen. Allt för att det skall bli så bra resultat som möjligt och att stenleverantören kan lämna garanti på sin montering.

2. Planmontering i laminatbänkskiva som monteringssätt används oftast inte av köksleverantörer utan det får utföras av ett snickeri eller hantverkare på plats.

3. Planmontering i träbänkskiva som monteringssätt används oftast inte av köksleverantörer utan det får utföras av ett snickeri eller hantverkare på plats.

Om du har frågor och inte hittar det i vår FAQ så tveka inte att höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst.

VANLIGA FRÅGOR