Städutrustning är en samling olika verktyg, utrustningar och material som används för att städa och hålla olika utrymmen och ytor rena och välmaintainerade. Det kan vara allt från rengöringsmedel och moppar till städvagnar och dammsugare. Här är några exempel på olika typer av städutrustning:

Rengöringsmedel: Det finns många olika rengöringsmedel som används för att rengöra olika ytor, som fönster, köksbänkar, toaletter och golv. Det finns medel som är speciellt utformade för att ta bort olja, fett, fläckar och andra smuts.

Moppar och spadar: Moppar används för att torka upp spill och för att torka av olika ytor. Spadar används för att samla upp sopor och annat skräp.

Städvagnar: Städvagnar är handlingspallar som används av städpersonal för att bära på all utrustning och material som behövs för att städa ett utrymme. Vagnarna har olika fack och hyllor för att organisera allt på ett praktiskt sätt.

Dammsugare: Dammsugare är elektriska maskiner som används för att suga upp damm och smuts från golv och andra ytor. Det finns olika typer av dammsugare, inklusive cylinderdammsugare, robotdammsugare och handhållna dammsugare.