Ska du satsa på något i ditt badrum är det badkar eller en dusch som ger dig både en estetisk njutning, men även en fysisk njutning. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du prisvärda duscharhörnor, duschkabiner, badkar med massage och moderna designs.

Inred badrummet med större inventarier som badkar som stämmer överens med stilen, satsa på ett svart badkar i modern design för ditt hemmaspa eller varför inte enbart en duschvägg för ett stilrent intryck. Har du ett litet badrum och ändå vill ha ett badkar inred med ett sittbadkar eller en duschkabin med badkar. Kanske vill du ha en mer klassisk look i badrummet, vad passar då bättre än ett badkar med lejontassar. För dig som vill kunna utnyttja alla dagens innovationer och moderna tekniska detaljer installerar med fördel ett hörnbadkar med bubbelbad och massage för ett njutningsfullt bad.

Är du ute efter en speciell stil eller ett särskilt material rekommenderar vi dig att du tar en titt i vårt sortiment av badkar och duschar och ser att det finns mycket att välja på.

VANLIGA FRÅGOR