En väggmonterad köksblandare innebär att den är monterad i väggen istället för via diskbänken, vilket är praktiskt och ger mer arbetsyta. En av fördelarna med detta är att du själv kan bestämma hur högt upp du vill att kranen ska sitta. Detta underlättar många sysslor, bland annat skapar du mer utrymme i din vask och det blir lättare när du ska fylla upp stora kastruller. Du får även hela bänkytan fri så att den bland annat blir lättare att rengöra.

På Inredningsvaruhuset har vi både modeller med längre överliggande pip samt varianter med kortare pip, vilket innebär att du kan välja din väggmonterade köksblandare så att kranens utformning matchar stilen i ditt kök. Du kan också välja mellan olika material som bland annat rostfritt stål och mässing. Välj mellan en mer gammaldags dekorativ utformning eller en enkel design med blanka ytor som är lätta att hålla rena, det är smidigt för dig som vill lägga mindre tid på städning.

Köper du din väggmonterade köksblandare från Inredningsvaruhuset får du en produkt av hög kvalité. Vi har produkter från marknadens bästa tillverkare som alla är testade för optimalt resultat.

VANLIGA FRÅGOR