Filter

Pris

480,00 kr - 85 005,00 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 710

Djup (cm)

10 - 400

Höjd

0 - 30

Max. höjd (cm)

0 - 75

Antal Brännare

Antal hastigheter

Antal Kokplattor / Zoner

Boostfunktion

Energiförbrukning / år

45 - 45

Kapacitet

495 - 720

Ljudnivå dB (A)

60 - 70

Stektermometer

Spänning i volt

220 - 400

Vad betyder inbyggnadshäll?

En inbyggnadshäll är en typ av spis som är installerad i en köksbänk eller arbetsyta. Den består vanligtvis av fyra eller flera kokplattor som kan användas för matlagning. En inbyggnadshäll är inbyggd i köksbänken och ger ett sömlöst utseende i köket.

En inbyggnadshäll kan ha olika typer av kokplattor, inklusive elektriska plattor, gasplattor eller induktionsplattor. Elektriska plattor är vanligt förekommande och kan ha olika storlekar för att passa olika storlekar på kastruller eller stekpannor. Gasplattor är också vanliga och ger användarna mer kontroll över temperaturen, men kan vara mindre energieffektiva än elektriska plattor. Induktionsplattor är en relativt ny teknik som värmer kastruller och stekpannor direkt, vilket gör dem snabbare och mer energieffektiva än andra typer av kokplattor.

Vad är det för skillnad på keramikhäll och induktionshäll?

En keramikhäll och en induktionshäll är två typer av spishällar med olika teknik och funktionalitet. En keramikhäll har traditionella värmeelement under glaskeramikplattan, medan en induktionshäll använder elektromagnetisk teknik för att värma upp maten direkt i kokkärlet. Induktionshällar är mer energieffektiva och ger mer precision i tillagningen än keramikhällar, men kan vara dyrare. De är också säkrare eftersom plattan inte blir lika varm som på en keramikhäll. Valet mellan de två typerna beror på dina personliga preferenser, matlagningsbehov och budget.

Vilken typ av häll ska jag välja?

Vilken typ av spishäll du bör välja beror på dina personliga preferenser, matlagningssätt och budget. Om du värdesätter energieffektivitet och precision i matlagningen kan en induktionshäll vara ett bra alternativ. Men om du vill ha en billigare spishäll som fungerar bra för enklare matlagning kan en keramikhäll vara tillräckligt.

Är induktionshällar barnsäkra?

De flesta av våra hällar har funktioner som barnspärr men även restvärmeindikator, automatisk säkerhetsavstängning, överhettningsskydd och varmhållningsfunktion för att ge dig både en säkrare och effektivare matlagning.

VANLIGA FRÅGOR