Filter

Pris

480 kr - 72 210 kr

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

25 - 105

Djup (cm)

0 - 60

Höjd

0 - 25

Min. höjd (cm)

35 - 40

Max. höjd (cm)

0 - 55

Antal Brännare

Boostfunktion

Energiförbrukning / år

45 - 50

Kapacitet

495 - 825

Ljudnivå dB (A)

65 - 70

Maxeffekt i Watt

7400 - 7405

Stektermometer

Spänning i volt

220 - 410

Inbyggnadshällar till köket - Energieffektiva o Stilrena

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll och Spishäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men för den som föredrar det finns det även häll med gas. Induktionshällar är den effektivare av de 3 valen.

Många av induktionshällarna har smarta funktioner och de reagerar lika snabbt på temperaturändringar som gasspisar, vilket ger bättre kontroll över matlagningen. Att de dessutom är lätta att göra rena gör dem mer hygieniska och ger dig mer tid över till annat än att göra rent i köket. Möjligheten att utnyttja restvärme gör hällarna mer miljövänliga eftersom det sparar el, men även säkrare. Med kokkärlsavkänning utnyttjas hällen maximalt. Du kan använda kokkärl som har ovanliga storlekar eftersom matlagningsytan är så allsidig. De hällar som har booster-funktion ger extra effekt till en värmezon, vilket är perfekt när man vill koka vatten till pasta eller hetta upp en wokpanna.

Vi hjälper dig att välja rätt inbyggnadshäll som passar ditt behov. I vårt breda sortiment finns inbyggnadshällar från alla stora varumärken och även de tillbehör du behöver. 

VANLIGA FRÅGOR