Filter

Pris

30,00 kr - 20 535,00 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 60

Djup (cm)

25 - 65

Höjd

20 - 50

Max. höjd (cm)

35 - 50

Ångfunktion

Anti-fingerprint

Digital Display

Maxeffekt i Watt

700 - 1000

Säkring

10 - 10

Varmluft

Teleskopskenor

Stektermometer

Temperatursintervall

30 - 30

Ugnsvolym i Liter

15 - 45

Spänning i volt

220 - 230

Välj rätt micro för dig

Precis som vid alla typer av inköp till hemmet är det av stor vikt att du jämför olika varumärken och modeller för att säkerställa att ditt köp av micro täcker behoven för din familj. Du ska även känna att den stämmer överens med din övriga köksutrustning, om du inte köper ett paket med alla delar från samma tillverkare. Därför hittar du hos oss ett stort utbud av mikrovågsugnar i olika stilar, modeller och storlekar. Oavsett om du har ett stort ellet litet kök, har en stor eller liten familj så hittar du alltid något hos oss!

Mikrovågsugnar med olika funktioner

Inget hem är komplett utan en micro. Oavsett om du äter matlådor som du enkelt vill värma upp, vill poppa perfekta popcorn eller vill tillaga maten så enkelt som möjligt. Våra mikrovågsugnar har flera olika funktioner för alla dessa behov.
Vill du ha mer tips och råd inför ditt köp av en micro rekommenderar vi att ni läser vår artikel med
vanliga frågor kring mikrovågsugnar.

Vilka är fördelarna med att köpa en mikrovågsugn?

En mikrovågsugn är energismart vid uppvärmning, tillagning eller upptining av mat i mindre portioner. Kokning är också ett moment som mycket väl kan göras i mikrovågsugnen. Är det främst just uppvärmning av enklare slag det handlar om för din del kan du definitivt sikta in dig på en billig mikrovågsugn. Skulle det dock finnas behov för lite fler matlagningsmöjligheter ska man leta efter en mikrovågsugn med fler funktioner som tillåter detta i större grad.

Vilken modell är den bästa?

När det kommer till design och utseende är det ett måste att ha klart för sig var man vill placera mikrovågsugnen. Oftast väljer många i samband med renovering av kök att bygga in mikrovågsugnen för att på så sätt spara utrymme och plats. Oavsett om du väljer att gömma den eller inte bör man följa rådet att placera ugnen på en bekväm höjd för hela familjen. Ett tips på vägen när du väljer storlek på mikrovågsugn är att den mäts i liter.

Vad ska jag tänka på när jag köper mikrovågsugn?

Det första du ska titta på är storleken eftersom utrymmet i ditt kök styr vilken modell du kan få plats med. Den storlek du måste ta hänsyn till är både mikrovågsugnens yttre mått men även hur mycket den rymmer invändigt, vilket mäts i liter. Sedan beror valet på vilka finesser du vill ha. Mikrovågsugnar kommer med både vreden och heldigitala reglage. Du kan även hitta mer eller mindre automatiska mikrovågsugnar där du ställer in vredet, sedan sköter mikrovågsugnen sig själv. Om du har tänkt dig att laga mat bör du satsa på en lite större ugn än om du enbart tänker använda den för uppvärmning eller tining. För att få plats med karotter och fat krävs lite mer utrymme.

Utseendet är mer en smakfråga. Om du vill ha mikrovågsugnen som en matchande inredningsdetalj kan du överväga de mer designade modellerna, annars är det egenskaperna som främst bör avgöra ditt val.
Idag kan du få tag i en billig mikrovågsugn utan att försaka finesser och egenskaper. Till och med våra mikrovågsugnar med grillfunktion är mycket prisvärda.

Vilka fördelar finns det med att köpa mikrovågsugnar hos oss?

Genom att köpa din mikrovågsugn hos Inredningsvaruhuset kan du hitta både högklassiga och billiga mikrovågsugnar. Håll utkik efter vår mikrovågsugn rea för att fynda extra mycket och en billig mikrovågsugn till ditt kök. Vi rekommenderar även att du tar en särskild titt på mikrovågsugn test råd och rön för att se vilka fördelare de olika modellerna har. Det ger dig en stor hjälp vid valet för att hitta den som har de funktioner du söker.

Med en mikrovågsugn går det snabbt och enkelt att värma upp matrester, smälta smör och – hos vissa modeller – till och med grilla. Det är betydligt energieffektivare att använda mikrovågsugnen istället för ugnen för dessa saker. Hos oss hittar du praktiska mikrovågsugnar som ger en ultimat effekt vid både enklare uppvärmning och mer avancerade tillagningsmoment. 

Precis som vid alla typer av inköp till hemmet är det av stor vikt att du jämför olika varumärken och modeller för att säkerställa att ditt köp täcker behoven för din familj. Du ska även känna att den stämmer överens med din övriga köksutrustning, om du inte köper ett paket med alla delar från samma tillverkare. 

Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du alltid få tips och råd om mikrovågsugn fakta för att hitta modellen som just du söker. 

VANLIGA FRÅGOR