Filter

Färg/Material

Kökshandtag & Köksknoppar till Kök, Badrum & Förvaring

Kökshandtag är ett enkelt och smart sätt för dig att göra en förändring i ditt kök utan att behöva renovera. Handtagen är den där lilla detaljen som verkligen kan förvandla ett kök. Ett skålhandtag är enkelt att greppa och ger en mer antik känsla eftersom de ofta användes på lådor i gamla butiker. En läderstropp ger ett unikt och stilrent intryck i ett modernare kök, medan ett robustare greppvänligt handtag som är lätt att torka av kan var lämpligare för barnfamiljen.

Här på Inredningsvaruhuset säljer vi endast kökshandtag av bästa kvalitet, men vi är även måna om att sälja billiga kökshandtag. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna och detta för att vi skall vara säkra på att kunna tillgodose de höga krav som vi vet att våra kunder har. Här finns därför bara hållbara produkter, som kräver minsta möjliga underhåll och som dessutom har en lång livslängd.

Kökshandtagen passar till alla köksfabrikat såsom: Ballingslöv, IKEA, Marbodal, HTH, KVIK, Poggenpohl, Novaflex, Sven Snickare, epoq, Puustelli, Tibro kök, Vedum, Kungsäter kök, Arrital Cucine, Binova, Canadaköket, Claessonkök, Creoform kök, Electrulux Home, Himle kök, Härjedalskök, Invita, Mälarkök, Noblessa Kök, Smedstorp, Strömsdal Kök & Interiör, Hagaköket, Kvänum Kök, Lidhults Kök, Lundins Kök, Länghems Kök, Mobalpa, Modexa, NordDesign, Scandinavian Kitchen.

Våra handtag och knoppar passar lika bra till hela hemmet och bostaden. Såsom kommoden i badrummet, byrån i hallen, garderoben i sovrummet eller högskåpet i garaget. Du kanske har snygga vitrinskåp i vardagsrummet som behöver piffas upp? Möjligheterna är oändliga.

VANLIGA FRÅGOR