Filter

Pris

525 kr - 349 905 kr

Show/hide more options

Letar du efter något speciellt som kan ge dig en lyxkänsla i ditt badrum. Några av de mest avkopplande produkterna vi kan erbjuda dig är våra badkar och de olika modeller av bubbelpooler som finns i sortimentet. Sjunk ner i ett varmt bad efter jobbet, och kliv sedan upp med förnyad energi och uppmjukade muskler.

Hos oss kan du hitta lyxigare varianter av badkar med funktioner som massagestrålar eller avkopplande bubblor. Dessa kommer i olika design och storlekar som passar både mindre och större badrum. Sätt in en modell som ser ut som ett vanligt badkar eller installera ett hörnbadkar med massage för hela familjen. Vi tillhandahåller bubbelpooler och badkar både för inomhus- och utomhusbruk. Varför välja, ha en på terrassen för varma sommarkvällar och en i badrummet för kyliga höstdagar. Du väljer själv tillbehör som olika typer av massage, duschfunktioner och annat som tar vardagslyxen till en helt ny nivå.

Hos oss kan du köpa prisvärda badkar och bubbelpooler som håller hög kvalitet. Klicka dig runt bland våra fantastiska badkar för att hitta din favorit och läs mer om olika funktioner. Det bästa av allt är att du kan skräddarsy de flesta badkar så att det motsvarar dina personliga önskemål och behov, och du får badkaret eller bubbelpoolen levererat hem till dig helt fraktfritt.

VANLIGA FRÅGOR