Produktval

Deras mest kända produkt är en kokkran som kan ge både kokande och kallt vatten. Dessa kranar är utformade för att ge snabb tillgång till kokande vatten utan att behöva vänta på att vatten ska koka på spisen eller i en mikrovågsugn.

Quooker erbjuder olika typer av kranar för olika behov. Deras grundläggande modell, Quooker Fusion, ger tillgång till kokande, varmt och kallt vatten. De har också en modell som kallas Quooker Flex, som har en flexibel slang som gör det möjligt att rikta strålen dit du behöver den. De har också en modell som kallas Quooker Pro3-VAT, som är en professionell modell för restauranger och andra kommersiella kök.

Quooker har också en rad tillbehör, inklusive olika typer av diskmaskinsvänliga kannor och tekannor, samt en vattenkylare som kan förse dig med kallt vatten när du behöver det.

Quooker är känt för sin höga kvalitet och sin innovativa teknik. Deras kranar är tillverkade av rostfritt stål och har en hög säkerhetsstandard. De är också miljövänliga eftersom de använder mindre vatten än traditionella kranar och hjälper till att minska vattenkonsumtionen i hemmet.

Quooker finns tillgängligt på en rad olika marknader runt om i världen, inklusive Europa, Mellanöstern och Asien. De säljs genom återförsäljare och är också tillgängliga direkt från företaget via deras hemsida.