Köksblandare med hetvattenfunktion säljs endast till företag.

En köksblandare med hetvattenfunktion (hetvattenkokare) passar perfekt för dig som vill ha ett jämnt flöde av hett vatten direkt ur kranen. Du sparar tid, energi och utrymme när du slipper värma upp vatten via spis eller vattenkokare. Varmvattnet från din blandare kommer i ett kontinuerligt flöde och passar utmärkt om du vill göra en kopp kaffe, te eller förbereda vatten för kokning av till exempel pasta. I de flesta av våra produkter ingår dessutom ett partikelfilter som finns till för att rena vattnet mot dåliga smaker och kalk. Ger ca 100 koppar ångande hett vatten per timme beroende på behållare.

Köksblandare med hetvattenfunktion är en hjälpreda i vardagen som är enkel att installera och om du har barn kan du även installera ett barnsäkert skållningsskydd som hindrar både dig och ditt barn från att bränna er. Köksblandaren är utrustad med ett ergonomiskt handtag, du får också en isolerad behållare som håller en temperatur på cirka 88–98°C. Dessa behållare finns i olika storlekar.

Med en köksblandare med hetvattenfunktion blir mer ekonomisk eftersom du mycket lättare kan välja hur stor mängd upphettat vatten du vill använda samt förbruka. Du minskar dessutom elförbrukningen med en hetvattenskran. Vill du veta mer om de olika varianter och modeller vi har på Inredningsvaruhuset är du välkommen att kontakta oss.

Boverket har en bestämmelse som innebär, att kranar med kokande vatten inte får installeras i privata hem i Sverige. Därför kan du upptäcka att en svensk rörmokare inte kommer att montera en Quooker i ett privat hem, precis som du inte är försäkrad om din Quooker förväntas skada ditt hem. Därför rekommenderar vi inte privatpersoner att köpa och installera Quookers i Sverige än. Av samma anledning säljer vi inte CUBE-kylenhet för svenska privatkunder, eftersom CUBE endast fungerar om en kran som producerar kokande vatten också är installerad.

VANLIGA FRÅGOR