Filter

Torktumlare

Pris

8 505,00 kr - 93 630,00 kr

Bredd (cm)

35 - 120

Djup (cm)

25 - 70

Höjd

110 - 210

Kapacitet i kg

1 - 6

Ljudnivå dB (A)

50 - 70

Omhängbar Dörr

Sensorstyrd Torkning

Spänning i volt

220 - 400

Ett torkskåp för hela familjen

I ett torkskåp kan du hänga in såväl nytvättade som otvättade men blöta kläder. I torkskåpet slits
inte fibrer från kläderna bort. Plaggen torkas med andra ord skonsamt, vilket är dess främsta fördel i
jämförelse med torktumlaren. Ett torkskåp är ett utmärkt val för barnfamiljen, där blöta jackor och
overaller behöver torkas snabbt efter en utedag. Ytterligare en fördel är att du kan ha tvätt
hängandes på tork utan att nödvändigtvis sätta på torkskåpet, vilket skonar din elräkning.

Torkskåp utifrån dina behov

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment av torkskåp. Du kan enkelt leta dig fram bland olika varumärken, modeller och storlekar för att hitta ett torkskåp som passar ditt hem och dina preferenser. Med ett torkskåp kan du låta dina blöta plagg torka skonsamt i lugn och ro!
Vill du ha mer tips och råd inför ditt köp av ett torkskåp rekommenderar vi att ni läser vår artikel med vanliga frågor kring torkskåp.

Vilka olika sorters torkskåp finns?

Det finns två varianter av torkskåp; de som torkar kläderna genom att blåsa varmluft på dem och de som torkar kläderna genom en kondenseringsteknik. Torkskåp med kondensor är vanligast i moderna torkskåp. De flesta torkskåp är ganska stora, men det finns även mindre modeller. Torkskåp litet finns främst i modeller som är lägre, medan bredden och djupet vanligen är ungefär detsamma. Ett litet torkskåp är cirka 140 - 150 cm högt, till skillnad från större modeller som vanligen är runt 180 - 190 cm höga. För att läsa mer om dem så sök här eller på internet på torkskåp kondens eller torkskåp värmepump och jämför funktioner och egenskaper innan du bestämmer dig.

Vilka varumärken säljer torkskåp?

Det finns flera olika varumärken som säljer torktumlare och torkskåp. Det finns torktumlare Cylinda och torktumlare Bosch till exempel. Bosch och Nimo är två exempel på varumärken som även säljer torkskåp. När du ska välja så sök gärna efter de som genomgått tester genom att till exempel skriva in torkskåp test så kommer du direkt till det du söker.

Torkskåp eller Torktumlare?

Om du är trött på att blöta kläder tar lång tid att torka på torkställningen så ska du kanske fundera på att investera i ett torkskåp. Många väljer idag att köpa en torktumlare, men det finns flera fördelar med att satsa på ett torkskåp istället. 

I ett torkskåp kan du hänga in såväl nytvättade som otvättade, men blöta, kläder. I torkskåpet slits inte fibrer från kläderna bort. Plaggen torkas med andra ord skonsamt i torkskåpet, vilket är dess främsta fördel i jämförelse med torktumlaren. Ett torkskåp ett utmärkt val för barnfamiljen, där leriga jackor och overaller behöver torkas utan att tvättas efter en utedag. Ytterligare en fördel är att du kan ha tvätt hängandes på tork utan att nödvändigtvis sätta på torkskåpet, vilket skonar din elräkning. 

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment av torkskåp. Du kan enkelt leta dig fram bland olika varumärken, modeller och storlekar för att hitta ett torkskåp som passar ditt hem och dina preferenser. Med ett torkskåp kan du låta dina blöta plagg torka skonsamt i lugn och ro! 

VANLIGA FRÅGOR