Filter

Torktumlare

Pris

9 030 kr - 83 160 kr

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

35 - 125

Djup (cm)

25 - 70

Höjd

110 - 210

Ångfunktion

Digital Display

Energiförbrukning / år

270 - 825

Kapacitet i kg

1 - 6

Ljudnivå dB (A)

45 - 75

Omhängbar Dörr

Sensorstyrd Torkning

Spänning i volt

220 - 410

Om du är trött på att blöta kläder tar lång tid att torka på torkställningen så ska du kanske fundera på att investera i ett torkskåp. Många väljer idag att köpa en torktumlare, men det finns flera fördelar med att satsa på ett torkskåp istället. 

I ett torkskåp kan du hänga in såväl nytvättade som otvättade, men blöta, kläder. I torkskåpet slits inte fibrer från kläderna bort. Plaggen torkas med andra ord skonsamt i torkskåpet, vilket är dess främsta fördel i jämförelse med torktumlaren. Ett torkskåp ett utmärkt val för barnfamiljen, där leriga jackor och overaller behöver torkas utan att tvättas efter en utedag. Ytterligare en fördel är att du kan ha tvätt hängandes på tork utan att nödvändigtvis sätta på torkskåpet, vilket skonar din elräkning. 

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment av torkskåp. Du kan enkelt leta dig fram bland olika varumärken, modeller och storlekar för att hitta ett torkskåp som passar ditt hem och dina preferenser. Med ett torkskåp kan du låta dina blöta plagg torka skonsamt i lugn och ro! 

VANLIGA FRÅGOR