BEGÄR OFFERT

Bänkskåp är de skåp som täcker nedre delen av köket under bänkskivan och är i kontakt med golvet. Dessa skåp, tillsammans med en bra bänkskiva, är det som lägger grunden till ett komplett kök. Eftersom bänkskåpen dessutom ofta fungerar som arbetsyta, är det inte ovanligt att de slits snabbare, därför ska du införskaffa bänkskåp i bra kvalitet som resulterar i att ditt kök håller länge.

Bredd och djup på bänkskåp kan variera och även insidan av bänkskåp kan skilja sig åt mellan modeller. Det finns dessutom specialdesignade bänkskåp för till exempel diskbänk och arbetsytor, vilket är en fördel när du har ett kök som inte följer en standardmodell. Du kan också välja mellan trådbackar och skjutlådor i olika storlekar. 

Vårt sortiment består av köksprodukter från Ballingslöv. Fördelen med Ballingslövs produkter är att de håller hög kvalitet och finns till ett förmånligt pris. De erbjuder en stor variation av produkter i olika prisklasser och köksstommar monteras i fabrik för att underlätta för dig som köpare. Fördelen med färdigmonterade köksstommar är att man sparar både pengar och tid då man slipper anlita hantverkare att montera ihop platta paket. En köksmontering med färdigmonterade stommar från fabrik tar ca halva monteringstiden. Dessutom är köksstommarna i räta vinklar då robotar i fabriken tillverkat dem. Flera modeller kommer dessutom med mjukstängnings funktion för luckor, detta dämpar farten och stänger luckan ljudlöst även om den stängs igen med kraft. 

Ballingslöv kvalitetskontrollerar regelbundet alla sina produkter för att se till att sortimentet endast består av produkter som vi som återförsäljare starkt kan rekommendera.

FAQ – vanliga frågor 

Vilken kvalitet är skåpen utav?
Våra skåp från Ballingslöv är behandlade med Melamin. Detta slitstarka material får dina skåp att bevara sitt utseende längre. Andra fördelar med Melamin är att det är vattenresistent. Detta innebär att dina bänkskåp undviker att skadas av fukt, speciellt bänkskåp som är i anknytning till diskho. 

Vilka storlekar finns?
I vårt sortiment hittar du skåp i en rad olika storlekar. För att anpassa dina bänkskåp så att de passar in i ditt kök så har vi ett brett sortiment av olika storlekar så att du kan hitta rätt. Du hittar bland annat allt från bänkskåp på en bredd av 30 centimeter till bänkskåp med en bredd på 80 centimeter. Vi erbjuder även bänkskåp med 50 centimeters djup och bänkskåp på 60 centimeter. 

Finns det skåp med utrymme för diskmaskin, ugn och micro?
De bänkskåp från Ballingslöv som vi har i sortimentet har specialanpassade utrymmen för diskmaskin, ugn eller micro. Dessa bänkskåp har en hylla eller fästen för att du ska få plats med dina vitvaror. Det finns även bänkskåp för diskbänk i olika storlekar. 

Hur ser det ut med förvaringsutrymme?
Bänkskåpen har hyllplan, lådor eller backar som är avsedda för förvaring. Letar du efter speciella förvaringslösningar så finns det även att beställa skjutdörrar och trådbackar för att anpassa köket efter dina behov. Vi har även olika lösningar på bänkskivor beroende på utseende och funktion för att forma ditt drömkök.