(Garderober, garderobsstomme, inbyggnadsskåp, skafferiskåp, städskåp, hörnskåp, Linneskåp)

Högskåpet hör till hemmets smartaste inredning, de består av rymliga skåp som passar i hemmets alla rum. Som köksskåp har högskåpet rum för till exempel både kastruller och porslin och du får även plats med de mest skrymmande köksmaskinerna. Du kan också använda högskåpet som skafferiskåp, lägg till inbyggnadsskåp för kyl och frys och andra vitvaror och du får ett harmoniskt och lättstädat kök som resultat. I badrummet fungerar högsåpet perfekt som handduksförvaring.

Med ett högskåp i badrummet har du alltid rena handdukar nära till hands och dammfri förvaring för dina skönhetsprodukter. Eller använd det som linneskåp eller en extra garderob. Välj garderobsstomme och dörrar som passar din inredningsstil, våra högskåp kan kombineras på många olika sätt. Den främsta fördelen med högskåp är du kan utnyttja all golvyta hela vägen upp till taket. Varför inte utnyttja en lång hall eller ett udda utrymme och få lite extra förvaring?

Lägg till den inredning du behöver, breda hyllor för kläder eller inredning för städskåp som effektivt gömmer både dammsugaren och moppen samtidigt som de alltid finns nära till hands. Hos oss hittar du flera effektiva högskåp som finns att beställa i flera olika storlekar och modeller, här finns bland annat högskåp i hörn. Med olika typer av inredning utformar du själv ett skåp som uppfyller just dina behov av förvaring.

FAQ - vanliga frågor

Mitt hem har en planlösning med många hörn och vrår, har ni några högskåp som passar mig?
Våra högskåp finns i många olika modeller och utformningar. I ett hem med udda planlösning kan hörnskåp vara en bra lösning för att få till extra förvaring utan att förlora för mycket golvyta.

Kan jag använda högskåp i badrum och andra fuktiga utrymmen?
Våra högskåp passar för hemmets alla rum, inklusive badrummet. Med ett rymligt högskåp får du ordning på handdukarna och samtidigt som du skapar en känsla av lugn i badrummet, perfekt för att skapa ditt eget hemma-spa.

Vad erbjuder ni för inredning till högskåp, kan jag välja till vilken inredning jag vill?
Våra högskåp går att kombinera på många olika sätt. Du kan till exempel välja en garderobsstomme och sedan välja till dörrar eller använda en öppen förvaring. Inred med hyllor eller med klädstång, du väljer själv vad som passar dig. Ett högskåp med hyllor fungerar bra som skafferi eller linneförvaring men du kan lika enkelt inreda ett städskåp med upphängning för dammsugarslangen och hyllor för förvaring av rengöringsmedel och dylikt. Med flyttbara hyllplan kan du anpassa ditt skåp efter behovet vid ett specifikt tillfälle.