Nyheter

 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 W
  Eico 4776

  Matt vit Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Insats för...

  13 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 W
  Eico 4775

  Matt vit Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Insats för...

  13 495 kr

Extrapriser

Information

F A Q

vitvaror

Vitvaror 

Ditt hem behöver vitvaror på många platser – först och främst i köket, men även badrummet och tvättstugan är platser där vitvaror fyller en funktion.

Om du bygger nytt eller om det är dags att uppdatera dina vitvaror så kan det te sig som en djungel med alla märken...

Läs mer om Vitvaror

 • Köksfläkt

  En bra köksfläkt förbättrar inte bara luften i ditt kök utan även i resten av hemmet.

  Fläkten suger upp matos och fukt från matlagningen och förhindrar att detta sprids till övriga delar av bostaden. För att välja rätt fläkt för dina behov behöver du först och främst ta reda på hur ditt ventilationssystem ser ut.

  Om du inte har en ventilationskanal så faller ditt val på köksfläkt kolfilter som inte kräver utsug.

  Har du däremot ett utsug så kan du med fördel skaffa en köksfläkt centralventilation som kopplas till det.

  Även var din spis är placerad påverkar vilken fläkt du kan välja. Om spisen är monterad på en köksö är en frihängande köksfläkt ett givet val, medan en vägghängd köksfläkt kan monteras över din spis om den är placerad mot en vägg.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du välja mellan många olika sorters fläktar, alltifrån bänkfläktar till alliancefläktar.

  Våra köksfläktar kommer i olika prisklasser och storlekar. Här kan du hitta allt från små fläktar på 50 cm, som passar i köksutrymmen med begränsade ytor, upp till köksfläkt 70 cm för större kök.

  Vårt utbud av såväl varumärken som utseenden är brett.

  Gemensamt är dock att våra produkter håller hög kvalitet – så hos oss hittar du enkelt en spisfläkt som fyller dina behov!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Disk, Tvätt & Tork

  När det kommer till att hålla ett hem snyggt, rent och fräscht är vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare fantastiska hjälpmedel som underlättar vardagen enormt. Genom att låta en maskin ta hand om att tvätta och rengöra vår disk och våra kläder kan vi frigöra tid till att göra andra, roligare och mer meningsfulla saker med vår tid. När det kommer till att välja vilken maskin som passar bäst för just dig, ditt hem och din livsstil bör du tänka på, vilka möjligheter och begränsningar ditt hem erbjuder i form av plats och utrymme för maskinerna.

  Kan du inte avvara ett skåp för diskmaskinen så kanske bänkdiskmaskinen är ett alternativ. Platsen styr även valet av torkmaskin för din tvätt. Har du inte plats för en extra maskin så kan en kombinerad tvättmaskin och torktumlare vara det enda valet, eller om de går att stapla. Ta gärna del av vår tvättmaskin och torktumlare bäst i test för information och inspiration runt olika märken och modeller.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kyl & Frys

  En bra kyl och frys gör mycket för ditt hem – inte bara när det gäller att förvara mat. En ny kyl och en ny frys höjer värdet på bostaden och minskar också dina energikostnader, detta eftersom de flesta nya modeller är energisnåla. Det finns ett flertal olika modeller och storlekar på marknaden vilket gör det lätt att hitta alternativ som passar bra ihop med kökets övriga inredning. Om ni är en stor familj behöver ni gott om utrymme i kylen och frysen, och då kan fristående modeller eller side-by-side-modeller vara bra val. Om ni är ett mindre hushåll räcker ofta en kombinerad kyl och frys.

  När du köper en kyl eller frys behöver du fundera på hur kylskåpet och frysen ser ut inuti. Ett kylskåp med samma yttermått kan rymma olika volymer beroende på hur många fack eller hyllor som finns och hur de är placerade. Idag finns det dessutom många andra smarta funktioner i moderna kylar och frysar, så som självavfrostning, fuktighetsreglerade grönsakslådor, elektronisk temperaturstyrning och larm som går på om dörren inte är ordentligt stängd.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du en mängd olika kylar och frysar från välkända och högkvalitativa varumärken. Leta dig fram till en modell som passar ditt hushåll bäst!

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Spisar & Ugnar

  Spis och ugn hör till dina viktigaste val när det gäller nya vitvaror i ditt kök, inte bara vad gäller deras funktioner utan även vilket utseende och storlek de har. De spisar som de flesta väljer idag är hällar. Med sina plana ytor ger de ett stilrent estetiskt intryck och de ger dig även mer bänkyta att arbeta med när de inte är igång. Energimässigt är de även mycket miljövänliga. I vårt sortiment hittar du spisar med induktionshällar, glaskeramikhällar och effektiva gashällar med den senaste tekniken på marknaden. Du kan självklart även hitta fristående spisar med gjutjärnsplattor eller glashäll om du inte har möjlighet att installera en häll på en bänkyta.

  När det gäller ugnar så finns det även där ett brett urval av kända varumärken med de nyaste modellerna av inbyggnadsugnar med ångfunktion, varmluft eller kombiugnar med mikrovågsugn. Att inbyggnadsugnar har blivit ett oftast självklart val är möjligheten att placera ugnen i rätt ergonomisk höjd.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Inbärning, Avemballering & Bortforsling

  När du köper vitvaror innebär det att ganska stora och otympliga objekt ska transporteras, bäras, avemballeras och installeras. På Inredningsvaruhuset vill vi därför underlätta för våra kunder genom att erbjuda hemleverans och inbärning. Köper du vitvaror från oss så kan du utöka denna tjänst med installation. Om du har en gammal maskin installerad så hjälper vi också till med att frånkoppling av den om du köpt vitvaror som levereras hem till dig. Du kan även beställa bortforsling av vitvaror och vi tar då med din gamla maskin och lämnar den till återvinning. Tvekar du inför att beställa hemtransport? Tänk på att du sparar tid, slipper göra tunga lyft och får en säker urkoppling av din gamla maskin och inkoppling av din nya utan att behöva anlita en elektriker!

   

   

  FAQ

  Finns det olika alternativ av hemleverans som jag kan välja på`

  Ja, du har möjlighet att välja mellan olika alternativ beroende på om du vill ha en vitvara inkopplad eller bara levererad. Sedan kan du också välja att låta oss forsla bort dina gamla vitvaror. Om du väljer det alternativet ber vi dig att tvättmaskinen ska vara tömd på vatten och rengjord. När det gäller kyl och frys ska de vara avfrostade. Även de bör vara rengjorda.

   

  Jag har beställt hemleverans och installation av en tvättmaskin. Är det något jag bör tänka på?

  Det är faktiskt några saker som du bör kontrollera innan vi kommer hem med din vara. Först och främst, innan du bokar hemleveransen bör du kontrollera att dörröppningar som ska passeras är tillräckligt breda om du vill ha inbärning. När leveransen väl är på väg bör du se till att dina golv är skyddade från ytterdörren och fram till den plats där vitvarorna ska installeras. Både för våra chaufförers och för din egen skull bör du också se till att inga föremål finns i vägen, vare sig ute eller inne.

   

  Måste jag vara hemma och vänta på att leveransen ska anlända?

  Nej, du kan faktiskt vara en bra bit hemifrån. Det går till så att du först bokar en tidpunkt för leverans via telefon. När varan sedan har anlänt till den central som ligger närmast din bostad så blir du uppringd. När det är ca 30 minuter kvar till leverans blir du uppringd igen. Så, du kan lugnt tillbringa dagen på annat håll till dess att vi kontaktar dig.

Per sida
Visar 1 - 36 av 3716 produkter
Visar 1 - 36 av 3716 produkter
Vitvaror

Ditt hem behöver vitvaror på många platser – först och främst i köket, men även badrummet och tvättstugan är platser där vitvaror fyller en funktion.

Om du bygger nytt eller om det är dags att uppdatera dina vitvaror så kan det te sig som en djungel med alla märken och finesser som finns idag. Bläddra fritt bland de varor du är intresserad av, eller använd våra sökverktyg för att sålla i utbudet.

Fördelarna med att köpa vitvaror på nätet är många. De är oftast billigare eftersom vi inte behöver betala dyra lokalhyror och får då i stället råd att sänka varupriserna.

Du ser snabbt när vi har rea på vitvaror och behöver inte leta i några reklamblad. När du sitter hemma har du även möjlighet att enkelt kunna mäta i ditt kök eller badrum om den vitvara du vill ha passar storleksmässig.

Väletablerade märken ger högre garanti för kvaliteten på vitvarorna – Siemens, Bosch, Electrolux och Husqvarna är några av de företag vi köper in varor från.

Lycka till med vitvarushoppandet, och tveka inte att höra av dig om du har funderingar!

VANLIGA FRÅGOR