Filter (1160 products)

Pris

100 kr - 75 400 kr

Bredd (cm)

0 - 185

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Modell

Köksfläkt - Spiskåpor - Spisfläktar - Effektiva o Stilrena

En bra tyst o effektiv köksfläkt förbättrar inte bara luften o innerklimatet i ditt kök utan även i resten av hemmet.

Fläkten suger upp matos och fukt från matlagningen och förhindrar att detta sprids till övriga delar av bostaden. För att välja rätt fläkt för dina behov behöver du först och främst ta reda på hur ditt ventilationssystem ser ut.

Om du inte har en ventilationskanal så faller ditt val på köksfläkt kolfilter som inte kräver utsug.

Har du däremot ett utsug så kan du med fördel skaffa en köksfläkt centralventilation som kopplas till det.

Även var din spis är placerad påverkar vilken fläkt du kan välja. Om spisen är monterad på en köksö är en frihängande köksfläkt ett givet val, medan en vägghängd köksfläkt kan monteras över din spis om den är placerad mot en vägg.

Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du välja mellan många olika sorters fläktar, alltifrån bänkfläktar till alliancefläktar.

Våra köksfläktar kommer i olika prisklasser och storlekar. Här kan du hitta allt från små fläktar på 50 cm, som passar i köksutrymmen med begränsade ytor, upp till köksfläkt 70 cm för större kök.

Vårt utbud av såväl varumärken som utseenden är brett. Några av de leverantörer vi har är: Fjäråskupan, Siemens, Bosch, Neff, Franke, Thermex, Eico, Cylinda, Electrolux, Ilve mm.

Gemensamt är dock att våra produkter håller hög kvalitet – så hos oss hittar du enkelt en spisfläkt som fyller dina behov!

VANLIGA FRÅGOR