Filter

Pris

9 255,00 kr - 48 330,00 kr

Energiklass

Bredd (cm)

100 - 120

Djup (cm)

60 - 65

Höjd

0 - 90

Antal Kokplattor / Zoner

Fryskapacitet i Liter

15 - 20

Kylkapacitet i Liter

120 - 125

Ljudnivå dB (A)

40 - 40

Spänning i volt

230 - 230

Ett Minikök & Trinettkök är den perfekta lösningen när du behöver matlagningsmöjligheter på en begränsad yta, s.k Pentry. Behöver du kunna laga enklare rätter i en sommarstuga, vill du ha matlagningsmöjligheter i en friggebod eller i ett Attefallshus eller vill du ha ett litet pentry i din verkstad eller i ditt kontor är ett minikök lösningen.

Det finns flera olika typer av minikök, gemensamt för de flesta minikök är att de har en diskbänk med rinnande vatten och avlopp, ett kylskåp (ibland med frysfack), ett underskåp samt kokplattor. Miniköken är ofta cirka en meter långa och cirka 60 cm djupa, vilket innebär att du får ett komplett kök som bara upptar cirka 1 m2 golvyta. Detta gör att ett minikök får plats nästan var som helst.

Utöver denna grundtyp finns det mer välutrustade minikök som förutom diskbänk med rinnande vatten och avlopp, kylskåp, underskåp och kokplattor också har ett extra utdragbart förvaringsskåp och en mikrovågsugn samt spishäll istället för kokplattor.

Minikök levereras för det mesta utan blandare och ibland utan kokplattor vilket kan vara både en fördel och en nackdel. Beroende på utrymmet kanske du vill ha en viss typ av blandare, finns det gott om utrymme kanske du vill ha en köksblandare med hög pip. Att ett minikök levereras utan plattor kan också vara en fördel, du kanske tycket om minikökets design och funktion men inte dess plattor utan vill välja en modell själv.

Ett minikök med ett kylskåp utrustat med frysfack och mikrovågsugn är mycket praktiskt i en sommarstuga eftersom det då går att tina upp djupfrysta livsmedel, värma färdigrätter och laga mat på spisplattorna. 

VANLIGA FRÅGOR