Filter

Tvättmaskin

Pris

240,00 kr - 45 780,00 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

55 - 60

Djup (cm)

55 - 80

Höjd

80 - 85

Ångfunktion

Digital Display

Energiförbrukning / år

175 - 565

Kapacitet i kg

6 - 9

Ljudnivå dB (A)

50 - 70

Omhängbar Dörr

Säkring

5 - 20

Sensorstyrd Torkning

Trumvolym i liter

100 - 145

Spänning i volt

220 - 400

Välj rätt torktumlare för dig

Hos oss hittar du ett stort urval av torktumlare från de bästa varumärkena. För vissa är det viktigaste att de är snygga och passar in i resten av hemmet. Medans för andra är dess funktioner och kapacitet viktigast. Vi har kombinerat dessa och hos oss hittar du ett stort utbud av torktumlare. Leta dig fram till den modell, storlek och utseende som passar dig och ditt hem bäst!

När bör jag välja en frånluftstumlare istället för en kondenstumlare?

En kondenstumlare är i regel mer energieffektiv än frånluftstumlare, egenskaper som tas upp ibland annat kondenstumlare bäst i test. När du funderar på om du ska köpa frånluftstumlare eller kondenstumlare har dock frånluftstumlaren en fördel, vilken är att priset på dessa ofta är lägre än på kondenstumlare. Du kan dock hitta kondenstumlare på vår kondenstumlare rea - tänk på det! Om du dessutom har en utblåsventil sedan tidigare i tvättstugan är det enkelt med en frånluftstumlare installation.

Vad är skillnaden mellan kondenstumlare, värmepumpstumlare och frånlufttumlare?

En torktumlare kondenstumlare kräver ingen ventilation, utan kondenserar ånga till vatten som i sin tur leder direkt till avloppet. Denna tumlare omvandlar kall luft till varm luft som den torkar kläderna med, och släpper sedan ut luften i rummet. En värmepumpstumlare avfuktar luften och återanvänder sedan värmen. På det här sättet är denna tumlare bättre ur en miljö- och energisynpunkt. En frånluftstumlare fungerar ungefär som en kondenstumlare, men är inte lika energieffektiv.

En torktumlare eller ett torkskåp är en smart investering och komplement till din tvättmaskin. Med en torktumlare eller ett torkskåp kan du snabbt torka tvätten om du har bråttom, och du slipper att hänga upp all blöt tvätt på torkställningar runtom i hemmet. 

Det finns många olika torktumlare och torkskåp att välja bland. Med en torktumlare kan du snabbt släng in och torka din tvätt, vilket är dess främsta fördel. I ett torkskåp måste du däremot hänga upp kläderna, och det tar ofta lite längre tid för dem att torka ordentligt. Fördelen med torkskåp är dock att det är mer skonsamt för kläderna. Om du till exempel har våta ytterkläder som du inte vill tvätta är torkskåpet ett givet val. 

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment av torktumlare och torkskåp för olika behov. Leta dig fram till en modell, storlek och utseende som passar dig och ditt hem bäst! Vi rekommenderar dig att hålla utkik efter vår torktumlare rea för att kunna spara en slant. 

VANLIGA FRÅGOR