Filter

Infällning

Planlimmning

Toppmontering

Underlimmning

Pris

1 245,00 kr - 27 000,00 kr

Material / Utförande

Show/hide more options

Längd Diskbänk/Diskho (mm)

0 - 1170

Minsta skåpsbredd

30 - 900

Djup (mm)

0 - 900

Höjd / Djup på ho (mm)

15 - 210

Infälld Diskho

Att välja en infälld diskho istället för en hel diskbänk är ett val för dig som vill ha en diskho inmonterad i en bänkskiva. Infällda diskhoar ger oftast ett mycket snyggare intryck och köket blir stilrenare med dessa. Du som inte lagar speciellt mycket mat hemma eller har ett mindre hushåll väljer kanske hellre en liten diskho med tillhörande bänk. Fördelen för dig som har ett litet kök är att du kan utnyttja resten av bänkskivan genom att installera en infälld diskho, medan det öppnar upp möjligheten för storhushållet att få mer bänkyta att placera till exempel en spis med fler kokzoner.

I vårt sortiment hittar du olika modeller, storlekar och djup på diskhoar samt en mängd olika material att välja på. Form, färg och funktion är viktiga komponenter i valet av diskho, och i vårt utbud kan du hitta en vit diskho som passar med ljust skandinaviskt trä, svart diskho som blir läckert i det minimalistiska köket eller varför inte en diskho i koppar för det stora lantköket. 

MONTERNG AV INFÄLLD DISKHO
Infälld diskho monteras genom att man först sågar ut ett hål i bänkskivan och sedan placerar diskhon i hålet. Metallspännen brukar medfölja och fästs underifrån så diskhon sitter stabilt.

1. Skall diskhon placeras i en granitbänkskiva, monteras vanligtvis diskhon på plats hos stenleverantören, då sitter redan diskhon färdig på plats vid leveransen. Allt för att det skall bli så bra resultat som möjligt och att stenleverantören kan lämna garanti på sin montering.

2. Infälld diskho i laminatbänkskiva som monteringssätt sköter vanligtvis hantverkarna själva på plats.

3. Infälld diskho i träbänkskiva som monteringssätt sköter vanligtvis hantverkare på plats.

VANLIGA FRÅGOR