Filter (429 products)

Pris

1 450,00 kr - 46 900,00 kr

Bredd (cm)

0 - 180

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Modell

Kolfilterfläktar till köket för recirkulering av luft

En kolfilterfläkt passar perfekt för dig som vill installera en fläkt i kök som saknar ventilationskanal. En av de största fördelarna med att välja kolfilter är att den effektivt tar bort lukten av matos som annars lätt sätter sig i kläder, hår och husets interiör. Kolfiltret rensar även bort fettpartiklar. Samtidigt bibehåller den värmen som kommer från spisen och återför den varma luften tillbaka in i rummet (s.k. recirkulering). Detta är en bra lösning för dig som vill undvika dålig lukt men inte vill förlora värmen i din bostad genom utsug. Det kan också vara en bra lösning för dig som tänker på miljön då man inte skickar ut den uppvärmda luften i bostaden (eldar inte för kråkorna).

Kolfilterfläktar är lätta att installera och eftersom de inte är beroende av frånluftskanaler kan de placeras var du vill. En vägghängd fläkt är perfekt när spisen är placerad mot en vägg där du kan fästa fläkten. Om du istället behöver en fläkt till en öppen yta, till exempel ovanför en köksö, så rekommenderas en frihängande kolfilterfläkt som fästs i taket. Du hittar båda typer i vårt sortiment.

Flera av våra fläktar har genomgått kolfilterfläkt test med goda resultat. Hos oss finner du produkter från välkända tillverkare oavsett om du söker en Franke kolfilterfläkt eller en fläkt från något annat kvalitetsmärke. Köp din fläkt på Inredningsvaruhuset – vi garanterar dig hög kvalitet.

 

Här hittar du Kolfilter

VANLIGA FRÅGOR