Filter

Pris

0 kr - 77235 kr

Produktgrupp

Mått

65 - 1950

Visa fler alternativ

Bredd modulmått

0 - 1205

Längd (cm)

0 - 210

Bredd (cm)

0 - 205

Höjd (cm)

0 - 225

Vikt (kg)

0 - 105

Hål för Blandare

Nyheter

 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 W
  Eico 4776

  Matt vit Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Insats för...

  13 995 kr

Information

F A Q

Badrum 

Ska du renovera ditt badrum eller letar du bara lite nya tillbehör för att förnya och fräscha till det?

Inredning för badrum ska vara praktisk men samtidigt estetiskt tilltalande så börja med att se rummet som ett rum som alla andra när du ska inreda det. Av naturen...

Läs mer om Badrum

 • Badrumsblandare

  Om du ska byta eller köpa ny badrumsblandare hittar du ett stort sortiment hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från tvättställsblandare, duschblandare och badkarsblandare med olika utseende och funktioner för att du ska kunna hitta rätt modell till ditt badrum.

  När du letar efter en tvättställsblandare som kan underlätta i vardagen finns det flera olika funktioner att välja mellan. Bland annat hittar du en tvättställsblandare med tillhörande bottenventil i vårt sortiment. Med hjälp av ventilen kan du stänga så att handfatet fylls med vatten. Bottenventil är praktiskt att ha som skydd om du skulle tappa ett mindre föremål i handfaten. Hos oss kan du välja funktioner som bland annat push-down-ventil, lyftventil eller push-open-ventil.

  I vårt utbud hittar du allt från supermoderna slimmade modeller till 70-talets retroblandare. Är du mer ute efter ett romantiskt badrum à la sekelskiftet hittar du tvågreppsblandare i mjuka linjer. Våra badrumsblandare kommer från kända varumärken i högsta kvalitet som är lätta att rengöra och ta hand om. I vårt sortiment finns både badkarsblandare och tvättställsblandare för väggmontering för dig som vill göra det enkelt för dig med städning. Här finns sensorstyrda för att du ska slippa kladda ner handtagen med lödder och rakskum eller varför inte en inbyggd modell för en stilren modern inredning.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Handdukstork

  Om du ska välja en detalj i ditt badrum som både ger känslan av lyx och erbjuder funktionalitet är det definitivt en handdukstork. Du slipper blöta handdukar hädanefter eftersom de torkar mycket snabbare på en handdukstork, och tänk dig känslan av att vira en varm handduk runt dig efter badet eller duschen. Det är även en praktisk handdukshängare
  Vi har ett brett utbud av handdukstorkar i olika modeller där du kan välja en som passar med din övriga inredning och som sätter din personliga prägel på badrummet.

  Inredningsvaruhuset har handdukstorkar som passar både det stora och det lilla badrummet, den klassiska inredningen och den moderna. Vi har handdukstorkar för många handdukar och mindre modeller för ett fåtal. Du hittar olika färger så som den klassiska rostfria, svarta eller vita i både blanka och matta utföranden. Det finns fasta och svängbara, och vi har olika typer av uppvärmningar som vattenburna, anslutna till elpatron eller slutna radiatorsystem. Här finns en handdukshängare med funktioner som passar alla slags badrum, oavsett om du vill skapa en strikt supermodern miljö eller en romantisk oas.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Badkar & Dusch

  Ska du satsa på något i ditt badrum är det badkar eller en dusch som ger dig både en estetisk njutning, men även en fysisk njutning. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du prisvärda duscharhörnor, duschkabiner, badkar med massage och moderna designs.

  Inred badrummet med större inventarier som badkar som stämmer överens med stilen, satsa på ett svart badkar i modern design för ditt hemmaspa eller varför inte enbart en duschvägg för ett stilrent intryck. Har du ett litet badrum och ändå vill ha ett badkar inred med ett sittbadkar eller en duschkabin med badkar. Kanske vill du ha en mer klassisk look i badrummet, vad passar då bättre än ett badkar med lejontassar. För dig som vill kunna utnyttja alla dagens innovationer och moderna tekniska detaljer installerar med fördel ett hörnbadkar med bubbelbad och massage för ett njutningsfullt bad.
  Är du ute efter en speciell stil eller ett särskilt material rekommenderar vi dig att du tar en titt i vårt sortiment av badkar och duschar och ser att det finns mycket att välja på.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör Badrum

  Vi har Badrumstillbehör från alla stora varumärken till rätt priser och med leverans direkt från Leverantör.
  Inbyggnadsdelar, Duschslangar och Duscharmar är några av de tillbehör du kan hitta hos oss. Är det något du söker efter men inte hittar så maila oss gärna så skall vi göra vårt yttersta att hitta det Tillbehör till Badrummet du söker efter.

Per sida
Visar 1 - 36 av 6306 produkter
Visar 1 - 36 av 6306 produkter
Badrum

Ska du renovera ditt badrum eller letar du bara lite nya tillbehör för att förnya och fräscha till det?

Inredning för badrum ska vara praktisk men samtidigt estetiskt tilltalande så börja med att se rummet som ett rum som alla andra när du ska inreda det. Av naturen så är badrum hårda och kala, men genom att välja badrumsmöbler i trä kan du göra intrycket varmare och mjukare.
Flera av våra produkter hjälper dig att skapa stämning i badrummet. Med rätt badrumsbelysning skapar du både en trivsam atmosfär och bra ljussättning för allt du behöver göra. Spotlights och en spegel hjälper till att skapa en helhet som gör det lätt att trivas i badrummet. Nya handtag, hyllor och lådor är tillbehör som för en liten kostnad ger nytt badrum – oavsett om det ska vara ett stilrent rum eller en mer romantisk oas.

Inspiration för badrum, såväl stora som små. hittar du hos oss på Inredningsvaruhuset – så köp din badrumsutrustning hos oss. Vi garanterar dig hög kvalitet på våra vackra och funktionella badrumsprodukter.

VANLIGA FRÅGOR