Filter (136 products)

Pris

3 550,00 kr - 46 900,00 kr

Färg/Material

Bredd (cm)

45 - 180

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Modell

Hur fungerar en alliancefläkt?

En alliancefläkt fungerar i förbindelse med hemmets övriga ventilationssystem. Det gör att luftflödet i hemmet förbättras, vilket ökar ventilationen. Om du ska köpa en ny alliancefläkt och har ett alliancesystem sedan tidigare ska du tänka på att välja en fläkt med samma sorts kombination som den du har i nuläget.

Med en alliancefläkt får du en helhetslösning för hemmets ventilation. Du kan således styra alla ventilationspunkter i hemmet med ett och samma reglage. Alliancefläktarna är också mycket ventilationseffektiva. Med den här sortens fläkt är det extra viktigt att du tar reda på hur ditt ventilationssystem i hemmet ser ut. För att en alliancefläkt ska fungera måste samtliga ventilationspunkter kunna fungera tillsammans.
Alliancefläkten fungerar bra både i villor och i flerfamiljshus. Viktigt att tänka på är att denna typ av fläkt kräver ett ventilationssystem. Hos oss hittar du högkvalitativa alliancefläktar i olika prisklasser och från flera olika varumärken. Tänk på att alliance fläkt lägenhet är att föredra om du bor i flerfamiljshus eftersom de är anpassade till den typen av bostad. Fläktarna finns i olika storlekar, färger och former för att du ska kunna anpassa fläkten till ditt kök och din nuvarande eller nya inredning. Vi har både tak- och vägghängda fläktar. Hitta din favorit hos oss på Inredningsvaruhuset.

VANLIGA FRÅGOR