Köksblandare utan diskmaskinsavstängning finns i olika modeller och har funktioner som både kan underlätta och vara tidsbesparande i vardagens bestyr. Välj mellan en köksblandare med tvåhandsgrepp, en för varmvatten och en för kallvatten, eller en köksblandare med enkelgrepp vilket innebär att du endast har ett handtag som du vrider på för att ändra temperaturen på vattnet. Enkelgrepp är det populäraste alternativet då minskar vattenåtgången och energiförbrukningen.

En köksblandare utan diskmaskinsavstängning innebär att själva blandaren installeras utan den lilla spaken där du kan stänga av vattenflödet manuellt till din diskmaskin. Men din köksblandare kan utrustats med andra finesser som underlättar för både miljön och din ekonomi. Du kan bland annat välja en köksblandare med svängbar pip, med ett energisparsystem från ESS eller med mjukstängning.
Din köksblandare utan diskmaskinsavstängning är något du kommer att använda dagligen, vilket innebär att den ska passa ditt kök rent stilmässigt men även vara en slittålig variant som kommer hålla i flera år. På Inredningsvaruhuset hittar du köksblandare av hög kvalité som är testade att hålla länge och behålla alla sina egenskaper flera år utan att du får problem eller behöver byta ut dem.

VANLIGA FRÅGOR