Filter

Pris

480 kr - 38 235 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

En köksblandare med diskmaskinsavstängning (DM-stopp) är perfekt för den miljömedvetna användaren som lever en hållbar livsstil. Då diskmaskinens vattenrör går via köksblandaren kan du själv kontrollera att avstängningen går rätt till, perfekt för dig som strävar efter ett enklare och mer effektivt köksarbete. Du kontrollerar själv vattentillförseln till diskmaskinen och kan med hjälp av diskmaskinsavstängningen enkelt stänga av och på den utan att behöva krångla med rör eller krypa in under diskbänken. Åker du på semester bör du stänga av vattnet till diskmaskinen, dessutom kräver flertal försäkringsbolag detta om hem försäkringen skall gälla.
Diskmaskinsavstängningen bör placeras där den är väl synlig för att du lätt ska komma åt den. Det är en funktion som underlättar vardagen samt gör avstängningen av din diskmaskin till en vana. Den kommer att höja helhetsintrycket på ditt kök och göra det mer modernt och funktionellt.

Vi har endast högkvalitativa och välfungerande produkter från kända tillverkare i vårt sortiment. Med flera års erfarenhet för vad som kommer att få ditt kök att fungera felfritt kan du lita på att du får den optimala produkten. Köper du din köksblandare med diskmaskinsavstängning från Inredningsvaruhuset kommer du få en högkvalitativ vara som underlättar din vardag och är bra för miljön.

VANLIGA FRÅGOR