Tapwell Köksblandare Arman ARM887 Krom
  • Rea
Tapwell Köksblandare Arman ARM887 Krom
  • Tapwell Köksblandare Arman ARM887 Krom

Tapwell Köksblandare Arman ARM887 Krom

3 494 kr

(inkl. moms)

  • Med svängbar pip
  • Med diskmaskinsavstängning
  • Med utdragbar handdusch
Lagervara - Levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar

Tapwell Köksblandare Arman ARM887 Krom

(Gammalt art.nr 9421052)

Köksblandare med svängbar pip, diskmaskinsavstängning och utdragbar handdusch. OBS - håltagning Ø40 mm. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 30 graders intervaller. 

*Rengöringsduk för kök och badrum
Medföljer utan kostnad - Effektiv universal mikrofiberduk till blandare, men som kan användas på de flesta ytorna i köket. Duken avlägsnar fett och smuts med enbart vatten, inga kemikalier behövs. Detta görs med hjälp av extremt tunna fibrer som suger upp partiklar, bakterier och vätskor.
Övrig information:
Dukarna är tvättbara i tvättmaskin i 60°. Tvättas med liknande färger. Använd ej sköljmedel. Undvik att tvätta tillsammans med annat som luddar.

Kvalitetskontroll
Tapwell AB har en sträng kvalitetskontroll där varje blandare provtrycks och testas grundligt innan de lämnar fabriken. Under normala förhållanden är Tapwells blandare underhållsfria i minst 5 år.

Tapwells affärsidé är enkel
Hög kvalitet och innovativ design till bra priser. En del undrar hur det är möjligt att sälja designade kvalitetsprodukter till så bra priser. Förklaringen är lika enkel som sann: Tapwell pressar kostnaderna mellan tillverkare och butikshyllan. Inga onödiga mellanhänder, inga onödiga inköpsprocesser, inga onödiga säljprocesser. Tapwell har själva kontrollen över design och produktutveckling när de lägger ut tillverkningen i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Hög kvalitet och innovativ design till bra pris - det är Tapwell.

 Produktblad Ritning

9423508

Datablad

Varumärke
Tapwell
Artikelnummer
9423508
Typ av Blandare
Med diskmaskinsavst.
Serie
Arman
Färg/Material
Krom
Höjd (cm)
40,2
Djup (cm)
22,1
Vikt (kg)
5
Volym (liter)
0.013
Ean
8050519300186
Produktgrupp
Köksblandare
RSK-nummer
8310861
Rek. Pris
4 795 kr

Kunder som köpt denna produkt köpte också: