Filter

Pris

2 130 kr - 7 980 kr

Show/hide more options

Färg/Material

En beröringsfri tvättställsblandare är en typ av kran som används för att reglera temperaturen och strömmen av vatten i ett tvättställe. Den är utformad på ett sådant sätt att den kan startas och stängas av utan att man behöver röra vid den med händerna. Detta görs genom att man håller handen eller ett annat föremål nära sensorn som sitter på kranen.

Detta är ett hygieniskt och bekvämt alternativ eftersom man slipper beröra kranen med sina händer, vilket kan minska risken för att överföra bakterier och andra smittämnen. Det är också en energisnål lösning eftersom kranen automatiskt stängs av när den inte används.

Beröringsfria tvättställsblandare finns i olika storlekar och utföranden, så det finns många valmöjligheter att välja mellan. De kan vara gjorda av olika material, till exempel krom, rostfritt stål eller plast, och de kan ha olika former och utseenden. De kan också vara utrustade med olika funktioner, till exempel en inställning för att få varmt vatten snabbt eller en stråle som kan vridas för att få en riktad vattnstråle.

Det finns även beröringsfria tvättställsblandare med en integrerad handtvålsspender, vilket kan vara praktiskt för att minimera spridningen av bakterier och andra smittämnen.

Beröringsfria tvättställsblandare kan vara en bra investering för den som vill ha ett hygieniskt och energisnålt alternativ till en vanlig tvättställsblandare. De kan dock vara lite dyrare än vanliga kranar, så det kan vara bra att jämföra olika modeller och priser innan man väljer en specifik kran.