Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du tvättställsblandare från de bästa tillverkarna på marknaden. Vi har tagit fram ett sortiment av bästa design och kvalitet för att du ska finna något som passar i just ditt badrum.

Tvättställsblandaren är en viktig detalj eftersom det sätter en viss prägel på ditt badrum. Vi har modeller för alla smaker och behov, och oavsett om du vill ha en modern minimalistisk stil eller en mer klassisk form på din tvättställsblandare så hittar du vad du söker här hos oss. Välj en tunn tvättställsblandare med slimmade konturer eller en större med rundade antika former. Matcha gärna din design med material som stämmer som till exempel mässing för en antikare look i ett rustikt badrum eller borstat krom för en ultramodern touch.

För en komplett helhet säljer vi även duschblandare och badkarsblandare som du med fördel kan kombinera med designen av ditt badrum, se vårt övriga sortiment för att hitta detaljerna som sätter pricken över i:et.

Att byta tvättställsblandare i badrummet eller tvättstugan ger inte bara en förhöjning av utseende och känsla, det sparar dessutom både ekonomiska och miljömässiga resurser då nya blandare är utformade för att vara mer sparsamma med vattenflödet.

VANLIGA FRÅGOR