Ett byte av duschblandare kan förändra hela upplevelsen av badrummet och ge en modern och lyxig känsla. Samtidigt sänker du även dina energikostnader när du byter ut din gamla duschblandare mot en ny, miljöanpassad. Hos oss på Inredningsvaruhuset är utbudet stort och det finns blandare för alla badrum, där du kan hitta en energisnål och vattensparande duschblandare med exceptionell design.

Vi erbjuder snygga duschblandare med hög funktionalitet och framförallt av hög kvalitet. Söker du en- eller tvågreppsfattning, modern eller klassisk design, monterad med rördragning eller inbyggd? Vill du få till ett stilrent badrum välj en inbyggd duschblandare. Vill du däremot förstärka din rustika lantliga inredning är en modell av det antika tvågreppsfattning ett perfekt val.

Hos oss hittar du ett komplett sortiment så att kan du mixa och matcha din nya duschblandare med andra inredningsdetaljer som exempelvis en tvättställsblandare. Alla detaljer bildar tillsammans en helhet som gör att du kan njuta av ditt nya badrum, oavsett om du har gjort en helrenovering eller bara bytt ut enstaka detaljer.

VANLIGA FRÅGOR