Produktval

Pris

12 800,00 kr - 23 700,00 kr

En underbyggd fläktkåpa är en elegant lösning som hjälper dig utnyttja köket maximalt. Underbyggda fläktkåpor kallas också för underhängda fläktar och som namnet antyder monteras de på undersidan av skåp. Det gör att du får mer utrymme för förvaring – perfekt för mindre kök, eller för dig som inte vill ha en stor, synlig fläkt. Den underbyggda fläkten smälter väl in i köksinredningen.

Med en bra underbyggd spiskåpa från Fjäråskupan förbättrar du inomhusluften rejält. Fläkten suger upp matos, men också vattenånga som bildas vid långkok. Ångan kan sprida sig till tapeter och fastna i gardiner och på väggar, och den kan vara en utlösande faktor till att en bostad angrips av mögel. En välfungerande köksfläkt är därför en bra investering för att hålla hemmet friskt och fräscht.

Hos Inredningsvaruhuset kan du välja mellan Fjäråskupans underbyggda spiskåpor som finns i många former, färger och storlekar. Med underbyggda spiskåpor från Fjäråskupan får du en unik, personlig design utan att rucka på funktionaliteten. Alla deras fläktar produceras på beställning vilket erbjuder dig stora valmöjligheter. Kök finns i alla möjliga modeller och Fjäråskupans spiskåpor kan anpassas för just dina behov och önskemål. Modernt designade underbyggda spiskåpor, tillverkade av noga utvalt material, innebär effektiva fläktar av hög kvalitet.

VANLIGA FRÅGOR