Produktval

Modell

Bredd (cm)

Pris

0 kr - 43700 kr

Visa fler alternativ

Fjärrkontroll

Retro & Antik design

Dekorglas

Alliance fläkt

Hämtas på Fjäråskupan Torslanda

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Fjäråskupan 

När du beställer en köksfläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord, kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat...

Läs mer om Fjäråskupan

 • Vägghängda Fläktkåpor

  Vill du montera din köksfläkt på väggen finner du hos oss produkter från den välkända tillverkaren Fjäråskupan. Fläktkåpan levereras med teleskopisk skorsten och finns i både klassik design och modern utformning. Fjäråskupan är en ledande svensk tillverkare av fläktkåpor och företaget erbjuder oändliga valmöjligheter när det gäller färg, form och storlek.

  En vägghängd fläktkåpa från Fjäråskupan är en typ av utsugsfläkt som drivs av en motor som finns någon annanstans i huset. En vägghängd fläktkåpa saknar således en motor och kåpan kan kopplas till ett centralt system. Fjäråskupans vägghängda fläktkåpa kan kopplas in i lägenheter och den passar även utmärkt i hus med mekanisk frånluftsventilation.

  Köp din vägghängda köksfläkt på Inredningsvaruhuset – vi garanterar dig hög kvalitet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Frihängande Fläktkåpor

  En frihängande fläktkåpa från Fjäråskupan är rätt val för dig som behöver montera en fläkt ovanför en köksö. Den frihängande fläktkåpan monteras i taket över din spis eller inbyggnadshäll. En frihängande fläktkåpa kan också placeras intill en vägg. Designen varierar mycket och du hittar frihängande kåpor i traditionella modeller i rostfritt stål eller med glasskärm. Det finns också mer innovativa kåpor som nästan ser ut som små konstverk.

  Här oss hos på Inredningsvaruhuset hittar du Fjäråskupans frihängande fläktkåpor av högsta kvalitet. De fyller inte bara en praktisk funktion utan blir också ett fräscht designinslag i köket. En frihängande fläktkåpa från Fjäråskupan lyfter verkligen kökets utseende. Fjäråskupan erbjuder också frihängande köksfläkt för högt i tak, vilket passar om du har till exempel ett innertak med synligt bjälklag.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Takinfällda Fläktar

  Fjäråskupans takinfällda fläktar passar utmärkt om du har ett bärande bjälklag eller begränsat utrymme i köket. Önskar du en fläkt som knappt syns så är en takmonterad köksfläkt ett perfekt val. I vårt utbud av takinfällda fläktar från Fjäråskupan hittar du enkelt en takintegrerad fläkt som smälter in i taket. Endast ljuset från LED-lamporna indikerar var fläkten är placerad.

  Vilken typ av takinfälld fläkt du behöver avgörs av kökets utformning och dina önskemål. Hos oss på hittar du en rad olika valmöjligheter från Fjäråskupan för att skapa en personlig stil i köket. Köksfläktarna finns i en mängd olika designer och funktioner; bland annat som takfläkt till snedtak.

  Upplever du att din takinfällda köksfläkt inte fungerar optimalt? Då kan det vara dags att byta ut den. En ny fläkt kan bidra till att öka trivseln i köket eftersom matos förs bort effektivare, de är mer tystgående och med Fjäråskupans designer får du en elegant och diskret köksfläkt som tar liten plats.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Inbyggda Spiskåpor

  Värdesätter du kvalitet och hantverk är inbyggda spiskåpor från Fjäråskupan rätt val. Eftersom kuporna tillverkas på beställning så kan du bestämma allt ifrån storlek till färg. Därmed får du en spiskåpa som uppfyller dina behov och passar perfekt in i ditt kök – både funktions- och utseendemässigt. Hos oss på Inredningsvaruhuset så hittar du diskreta men ändå kraftfulla inbyggda spiskåpor från Fjäråskupan. Vi har spiskåpor som tar minimalt med plats och som passar i kök där utrymmet är begränsat då en inbyggd spiskåpa frigör förvaringsyta ovanför spisen. Inbyggda fläktar placeras i en panel ovanför din spishäll och kan antingen monteras i en skåpsstomme eller i taket. Spiskåpan blir nästan osynlig samtidigt som den effektivt rensar köksluften från matos och ånga.

  Lyhördhet för dina behov är utmärkande för Fjäråskupans företagsfilosofi. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av inbyggda spiskåpor från detta varumärke.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Underbyggda Spiskåpor

  En underbyggd fläktkåpa är en elegant lösning som hjälper dig utnyttja köket maximalt. Underbyggda fläktkåpor kallas också för underhängda fläktar och som namnet antyder monteras de på undersidan av skåp. Det gör att du får mer utrymme för förvaring – perfekt för mindre kök, eller för dig som inte vill ha en stor, synlig fläkt. Den underbyggda fläkten smälter väl in i köksinredningen.

  Med en bra underbyggd spiskåpa från Fjäråskupan förbättrar du inomhusluften rejält. Fläkten suger upp matos, men också vattenånga som bildas vid långkok. Ångan kan sprida sig till tapeter och fastna i gardiner och på väggar, och den kan vara en utlösande faktor till att en bostad angrips av mögel. En välfungerande köksfläkt är därför en bra investering för att hålla hemmet friskt och fräscht.

  Hos Inredningsvaruhuset kan du välja mellan Fjäråskupans underbyggda spiskåpor som finns i många former, färger och storlekar. Med underbyggda spiskåpor från Fjäråskupan får du en unik, personlig design utan att rucka på funktionaliteten. Alla deras fläktar produceras på beställning vilket erbjuder dig stora valmöjligheter. Kök finns i alla möjliga modeller och Fjäråskupans spiskåpor kan anpassas för just dina behov och önskemål. Modernt designade underbyggda spiskåpor, tillverkade av noga utvalt material, innebär effektiva fläktar av hög kvalitet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör & Tillval Fjäråskupan

  Vill du ha hjälp att komma ihåg när du ska tvätta ditt fläktfilter eller byta kolfilter? På Inredningsvaruhuset finner du en rad olika smarta och praktiska tillbehör och tillval som passar Fjäråskupan fläktar. I vårt sortiment hittar du allt från tillbehör som underlättar installationen till tillval som gör det möjligt för dig att styra din köksfläkt med mobiltelefonen. Med det senare tillvalet får du också automatiskt besked när det är dags för underhåll – på så sätt håller du alltid fläkten fräsch och förlänger dess livslängd. Naturligtvis hittar du också filter, takmotorer och andra reservdelar till Fjäråskupan i denna kategori.

  Här hittar du också praktiska och estetiska tillval. Behöver du någonstans att hänga köksredskapen? Då finns krokar att montera på din spiskåpa. För att matcha din fläkt med din köksinredning kan du också välja mellan flera olika ytbehandlingar. Detta är också en utmärkt lösning för dig som vill förnya ditt kök. Köp dina tillbehör från den innovativa svenska Fjäråskupan på Inredningsvaruhuset – du får modern design av högsta kvalitet.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 171 produkter
 • Fjäråskupan
  18 546 kr 20 606 kr -10%Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Populär frihängande köksfläkt Ren design ger känsla av rymd Välj höjd Välj motoralternativ Välj färg

  18 546 kr 20 606 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  21 021 kr 23 356 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 021 kr 23 356 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  21 356 kr 23 729 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 356 kr 23 729 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  21 808 kr 24 231 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 808 kr 24 231 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  26 871 kr 29 856 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  26 871 kr 29 856 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  27 321 kr 30 356 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  27 321 kr 30 356 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  27 996 kr 31 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  27 996 kr 31 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  18 996 kr 21 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  18 996 kr 21 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  19 446 kr 21 606 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  19 446 kr 21 606 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  19 446 kr 21 606 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  19 446 kr 21 606 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  20 796 kr 23 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  20 796 kr 23 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  39 246 kr 43 606 kr -10%Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
  -10%

  Nyhet 2018! Induktionshäll och köksfläkt i ett. Matoset dras istället nedåt genom ett utsug. Hällen kan placeras precis var som helst. Fri sikt i rummet.

  39 246 kr 43 606 kr
  Sänkt pris!
  Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
 • Fjäråskupan
  11 121 kr 12 356 kr -10%Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
  -10%

  Plasmafilter

  11 121 kr 12 356 kr
  Sänkt pris!
  Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
 • Fjäråskupan
  7 976 kr 8 863 kr -10%Lagervara hos leverantör - normalt 3-5 arbetsdagar
  -10%

  Fjäråskupan Kanalfläkt 7650 EC

  7 976 kr 8 863 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Lagervara hos leverantör - normalt 3-5 arbetsdagar
 • Fjäråskupan
  8 701 kr 9 668 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Skåpskupa med utfällbara glasskiva Minimalistisk design Välj motoralternativ Handbyggs i Göteborg

  8 701 kr 9 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  18 601 kr 20 668 kr -10%Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Modern köksfläkt Välj färg Välj motoralternativ Välj höjd Handbyggs i Sverige

  18 601 kr 20 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  306 kr Beställningsvara

  Trumsats för köksfläkt 8110 160mm Fjäråskupan.

  306 kr
  Beställningsvara
 • Fjäråskupan
  9 264 kr 10 293 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Skåpskupa med utfällbara glasskiva Minimalistisk design Välj motoralternativ Handbyggs i Göteborg

  9 264 kr 10 293 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  15 339 kr 17 043 kr -10%Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Stilren köksfläkt med bra effekt Välj färg Välj motoralternativ Välj höjd Handbyggs i Sverige

  15 339 kr 17 043 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  14 889 kr 16 543 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Köksfläkt med populär design Välj höjd Välj färg Välj motoralternativ Handbyggs i Göteborg

  14 889 kr 16 543 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  16 351 kr 18 168 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Retrokänsla för moderna kök. Välj färg Välj höjd Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  16 351 kr 18 168 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  8 814 kr 9 793 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Fläkt för inbyggnad i skåpstomme. Kapacitet på 900 m³ luft per timme. Välj motoralternativ Handbyggs på Fjäråskupan

  8 814 kr 9 793 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  13 651 kr 15 168 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Modern köksfläkt med vinklad form Välj höjd Välj färg Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  13 651 kr 15 168 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  17 364 kr 19 293 kr -10%Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Köksfläkt med rustik design Välj färg Välj höjd Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  17 364 kr 19 293 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  9 321 kr 10 356 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Fläkt för inbyggnad i skåpstomme. Kapacitet på 900 m³ luft per timme. Välj motoralternativ. Handbyggs på Fjäråskupan.

  9 321 kr 10 356 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  13 876 kr 15 418 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Modern köksfläkt med vinklad form Välj höjd Välj färg Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  13 876 kr 15 418 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  17 364 kr 19 293 kr -10%Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Köksfläkt med rustik design Välj färg Välj höjd Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  17 364 kr 19 293 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  475 kr Beställningsvara

  Kolfilter 8117 tvättbara, Fjäråskupan.

  475 kr
  Beställningsvara
 • Fjäråskupan
  15 226 kr 16 918 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Fläkt med mjuk touch och välvd form Rustika metallbeslag Välj höjd Välj färg Välj motoralternativ

  15 226 kr 16 918 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  11 064 kr 12 293 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Klassisk och elegant skärmmodell Välj motoralternativ Välj färg Handbyggs i Göteborg

  11 064 kr 12 293 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  12 246 kr 13 606 kr -10%Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Smäcker fläktkupa med bra arbetsljus Välj färg Välj höjd Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  12 246 kr 13 606 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  15 226 kr 16 918 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Köksfläkt med populär design Välj höjd Välj färg Välj motoralternativ Handbyggs i Göteborg

  15 226 kr 16 918 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  22 371 kr 24 856 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Frihängande köksfläkt i vajer 80 cm Dubbla InHouse-kolfilter Fjärrkontroll ingår LED-belysning Välj färg

  22 371 kr 24 856 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  13 201 kr 14 668 kr -10%Beställningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Modern storsäljare i klassisk design Välj färg Välj höjd Välj motoralternativ Handbyggs i Sverige

  13 201 kr 14 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Beställningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  15 901 kr 17 668 kr -10%Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Stilren köksfläkt med bra effekt Välj färg Välj motoralternativ Välj höjd Handbyggs i Sverige

  15 901 kr 17 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  306 kr Beställningsvara

  8111 Trumsats 125mm Fjäråskupan.

  306 kr
  Beställningsvara
Visar 1 - 36 av 171 produkter
Fjäråskupan

När du beställer en köksfläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord, kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat just för ditt boende.

Ta gärna hjälp av köpguiden där du steg för steg kan ta fram alternativ efter dina önskemål. Och kontakta oss gärna om du har frågor innan du lägger beställning på din köksfläkt.

Fjäråskupans Köpguide (Öppnas i nytt fönster): KÖPGUIDE

Vad ingår?

Till det system du än väljer ingår det alltid en kontrollpanel med touch på framsidan av fläkten. Du får även LED-belysning eller halogenspotlights med steglös dimmerfunktion och fettfilter i metall som kan diskas i maskin. Nu finns det även en fjärrkontroll som tillval till alla kupor, då kan du enkelt kan styra fläkten var du än befinner dig i köket.

Tillverkning efter Beställning

Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Hos dem hittar man inga Standardfläktar. Alla kupor handtillverkas på beställning i deras egna fabrik, av deras egna och duktiga hant- verkskunniga personal. När du beställer en fläktkupa av dem har du med andra ord oändliga valmöjligheter när det gäller allt, från färg och form till storlek och placering.

Ingen kupa är den andra lik och inga storlekar eller format är för svåra. 
För snabbast leverans och bästa miljöval kan ni själva hämta er kupa på Fjäråskupan. Efter beställning tar det mellan 3-5 veckor innan din köksfläkt är klar för leverans.

De har ett showroom i Torslanda utanför Göteborg med alla modeller uppställda. 
Öppettider: Vard 07.30-16.00 Fjäråskupan Flygfältsgatan 26 423 37 Torslanda 031-539340