5 ÅRS GARANTIGå med i Fjäråskupans Fan Club. Få fem års garanti på din köksfläkthttps://fjaraskupan.se/fanclub

När du beställer en köksfläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord, kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat just för ditt boende.

Ta gärna hjälp av köpguiden där du steg för steg kan ta fram alternativ efter dina önskemål. Och kontakta oss gärna om du har frågor innan du lägger beställning på din köksfläkt.

Fjäråskupans Fläktskola (Öppnas i nytt fönster): FLÄKTSKOLAN

Vad ingår?
Till det system du än väljer ingår det alltid en kontrollpanel med touch på framsidan av fläkten. Du får även LED-belysning eller halogenspotlights med steglös dimmerfunktion och fettfilter i metall som kan diskas i maskin. Nu finns det även en fjärrkontroll som tillval till alla kupor, då kan du enkelt kan styra fläkten var du än befinner dig i köket.

Tillverkning efter Beställning
Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Hos dem hittar man inga Standardfläktar. Alla kupor handtillverkas på beställning i deras egna fabrik, av deras egna och duktiga hant- verkskunniga personal. När du beställer en fläktkupa av dem har du med andra ord oändliga valmöjligheter när det gäller allt, från färg och form till storlek och placering.

Ingen kupa är den andra lik och inga storlekar eller format är för svåra. 
För snabbast leverans och bästa miljöval kan ni själva hämta er kupa på Fjäråskupan. Efter beställning tar det mellan 3-5 veckor innan din köksfläkt är klar för leverans.

De har ett showroom i Torslanda utanför Göteborg med alla modeller uppställda. 
Öppettider: Vard 07.30-16.00 Fjäråskupan Flygfältsgatan 26 423 37 Torslanda 031-539340