Filter

Modell

Kategorier

Pris

0,00 kr - 40 995,00 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

Tapwell köksblandare, blandare för tvättställ och dusch. Komplett sortiment med alla färger på köksblandare.

Stort utbud av Tapwell köksblandare, blandare för tvättställ, duschar, takduschar, handfat, diskhoar. Att kunna kombinera funktionella produkter av hög kvalitet med en snygg och stilren design till kök och badrum är viktigt för många idag och detta står företaget Tapwell.

Tapwell är ett svenskt varumärke med Italiensk touch som tillverkar och leverera produkter och lösningar till kök och badrum med ett stort urval av takduschar, köksblandare i stilrena modeller likväl som antik design samt tvättställsblandare, även där i en rad olika modeller för att de ska passa in i både det minimalistiska badrummet som i badrummet med en antik romantisk design. Som svenskt företag har de god kännedom om vad som gäller på den svenska marknaden inom området och kan därför tillverka produkter som fyller de krav vad gäller till exempel försäkring och installation i svenska hem. Tapwells affärsidé är att ge dig tillgång till högkvalitativa produkter av god design och till bra priser. För att möjliggöra detta sköter de själva arbetet med produktutveckling, design och produktion av varorna – allt för att minska kostnader som uppstår i samband med till exempel extra handelsled och inköpsprocesser. Genom att köpa produkter från Tapwell får du produkter som normalt sett är fria från underhåll i minst fem år. Det här beror på företagets stränga kvalitetskontroller inför varje produkt som säljs.

Det är ofta enkelt att se om en produkt är tillverkad av Tapwell. De satsar på en enhetlig design med en skandinaviskt stilren touch – utan att de för det blir tråkiga. Tapwells produkter finns nämligen i en rad olika material och färger som gör att du kan hitta en produkt som passar ditt hems övriga stil. Krom, mässing, koppar och rosé guld är bara några exempel på de färger som finns att tillgå. De flesta materialen utgörs av koppar och mässing som du enkelt kan rengöra med hjälp av en mjuk trasa och ljummet vatten. De har även nu satsat på accessoarer till badrummet så som toalettpappershållare, handduksstänger, WC-borste, badkarshandtag, handdukshylla, sminkspegel och krokar, tvålkoppar och mycket mer. Allt i samma stilrena och eleganta design.

Köksblandare och blandare finns ofta i alla dessa färger & ytor: Krom, Mässing, Koppar, Rose Gold, Black Chrome, Honey Gold, White Gold, Brushed Nickel, Grottesco, Mattsvart.

Populära Tapwell serier av köksblandare och blandare: Arman, Evo, Tap, Domino, Level, Stick, Ringo, Classic, Tvm, Box.

Kontaktinfo:
Tapwell AB
Renstiernas gata 31
116 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 8 652 38 00
Mailadress: info@tapwell.se
Länk; www.tapwell.se