Filter

Kategorier

Pris

0 kr - 17010 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Tapwell 

Att kunna kombinera funktionella produkter av hög kvalitet med en snygg och stilren design till kök och badrum är viktigt för många idag och detta står företaget Tapwell för med sina produkter som duschar, handfat diskhoar och blandare.

Tapwell är ett svenskt...

Läs mer om Tapwell

 • Tapwell Badrum

  Bland Tapwells badrumsprodukter hittar du gott om inspiration när det gäller färger, ytor och material för ditt badrum. Med dessa produkter skapar du enkelt ett badrum som ger njutning både för kropp och själ. Olika material och former på en blandare från Tapwell hjälper till att skapa olika atmosfärer i badrummet. Ett badrum med tvättställsblandare och accessoarer i mässing ger badrummet i lyxig känsla. Skapa en modern men samtidigt varm stil på ditt badrum genom att välja kontraster mellan hårda och mjuka material. Kromdetaljer på dusch- och badkarsblandare möter varmt grönt kakel eller olika nyanser av naturfärg på kakel, handdukar och accessoarer.

  Matcha rose gold badkarsblandare, duschmunstycken, vattenrör och toalettpappershållare med grått kakel för att skapa en exklusiv och modern känsla. Intrycket av badrummet förändras dramatiskt om du istället väljer vitt kakel och vita träskåp – då får du ett badrum i mysig vintagestil.

  Badrum kan ofta ge ett kallt intryck. Med hjälp av Tapwells accessoarer och blandare i honey gold sprider sig ett varmare ljus i badrummet. Den kromade ytan innehåller äkta guld som ger alla honey gold-produkter en speciell lyster.

  Hos Inredningsvaruhusets utbud av Tapwell-produkter finner du ett flertal olika färger och material som hjälper dig att inreda ditt badrum. Piffa upp ditt badrum med hjälp av innovativa, snygga och funktionella produkter från Tapwell.

  FAQ

  Vilka olika trender är populära?
  Stilen i ditt planerade badrum styr valet av allt från kranar, duschblandare och toalettstol till möbler och beslag. Välj en stil tidigt i planeringen. Klassiska stilar i badrummet är alltid populärt. Naturstil med naturliga material och gröna växter skapar en trivsam stämning medan du genom att fokusera på ett fåtal produkter kan skapa en modern och avskalad styling. Att variera med val av textiler i olika färgsättningar och mönster är alltid trendigt där mönster och form accentuerar den stil du valt.

  Vilka färger och material finns Tapwells badrums produkter i?
  Kompletta blandarserier från Tapwell finns i krom, mässing, koppar, rose gold, black chrome, honey gold, och white gold. Skapa en röd tråd i din inredning genom att välja material och färg på krokarna som för handdukarna, tvålpumpen och toalettpappershållaren.

  Hur rengör jag produkterna?
  Det är smidigt och enkelt att torka av ytorna med en mjuk trasa och ljummet vatten. Du kan använda en tvållösning när du rengör Tapwells produkter men undvik basiska, sura och kalklösande produkter. Undvik också slipande rengöringsmedel som kan förstöra ytan. För mer information, se instruktioner som medföljer produkterna.

 • Tapwell Kök

  Tapwell erbjuder ett brett utbud av snygga blandare och diskhoar i en mängd olika designer. Bland produkterna hittar du både strama, moderna modeller och sådana i gammaldags stil med ytbehandlingar som krom, guld och polerad mässing. När du väljer blandare, diskho och diskmedelspump är det viktigt att inte bara leta efter en snygg design och färg – satsa även på hög kvalitet eftersom produkterna ska hålla i många år. Valet av diskho och köksblandare är precis lika viktigt valet av vitvaror. Blandaren och diskhon används flitigt och produkter av hög kvalitet kan underlätta hanteringen av disk såväl som sköljning och rensning.

  På Inredningsvaruhuset har vi köksblandare, diskhoar och diskmedelspumpar i en rad olika utförande, material och färger från Tapwell som gör det lätt att hitta något som passar din inredningsstil. Glöm inte tillbehören – de blir pricken över i:et.

  Du kan välja mellan borstad krom, mässing, koppar eller black chrome. Att byta diskho och köksblandare kan skapa en helt ny känsla i ett kök – särskilt om du matchar den med köksblandare och diskmedelspump i samma stil.

  FAQ

  Vad ska jag tänka på när jag väljer diskho?
  När du väljer diskho, ta ut svängarna. Arbetet i köket blir enklare om du har en större diskho där du får ner hela din stekpanna eller ugnsplåt. Hur stort köket är styr givetvis vad du får plats med. I små kök passar en mindre modell bättre eftersom den inte tar för mycket av bänkytan

  Vad är den vanligaste typen av köksblandare?
  En enhandsblandare är idag närmast standard i köket men Tapwell gör även nostalgiska tvågreppsblandare. En enhandsblandare sparar dock vatten och den minimerar risken för skållningsskador. Krom är ett populärt val i många hem eftersom det vanligtvis finns en diskbänk i rostfritt stål som matchar. Idag hittar du emellertid ett spännande utbud med köksblandare i flera olika färger och ytor såsom guld, mässing och black chrome.

  Går det att matcha produkterna?
  Tapwells produkter gör det möjligt att matcha dina val av köksbandare och diskho. En köksblandare och diskho med samma ytfinish och formspråk ger ett enhetligt intryck av ditt kök.

  Var är produkterna tillverkade?
  Tapwell har sin tillverkning i Italien. Företaget har gedigna kunskaper när det gäller innovativ design, teknik och material. Det tillsammans med deras kännedom om svenska konsumenters önskemål, byggnormer och installationsmetoder innebär att de levererar högkvalitativa innovativa kökspaket i en rad olika ytor och färger.

Per sida
Visar 1 - 36 av 204 produkter
Visar 1 - 36 av 204 produkter
Tapwell

Att kunna kombinera funktionella produkter av hög kvalitet med en snygg och stilren design till kök och badrum är viktigt för många idag och detta står företaget Tapwell för med sina produkter som duschar, handfat diskhoar och blandare.

Tapwell är ett svenskt varumärke som tillverkar och leverera produkter och lösningar till kök och badrum med ett stort urval av takduschar, köksblandare i stilrena modeller likväl som antik design samt tvättställsblandare, även där i en rad olika modeller för att de ska passa in i både det minimalistiska badrummet som i badrummet med en antik romantisk design. Som svenskt företag har de god kännedom om vad som gäller på den svenska marknaden inom området och kan därför tillverka produkter som fyller de krav vad gäller till exempel försäkring och installation i svenska hem. Tapwells affärsidé är att ge dig tillgång till högkvalitativa produkter av god design och till bra priser. För att möjliggöra detta sköter de själva arbetet med produktutveckling, design och produktion av varorna – allt för att minska kostnader som uppstår i samband med till exempel extra handelsled och inköpsprocesser. Genom att köpa produkter från Tapwell får du produkter som normalt sett är fria från underhåll i minst fem år. Det här beror på företagets stränga kvalitetskontroller inför varje produkt som säljs.

Det är ofta enkelt att se om en produkt är tillverkad av Tapwell. De satsar på en enhetlig design med en skandinaviskt stilren touch – utan att de för det blir tråkiga. Tapwells produkter finns nämligen i en rad olika material och färger som gör att du kan hitta en produkt som passar ditt hems övriga stil. Krom, mässing, koppar och rosé guld är bara några exempel på de färger som finns att tillgå. De flesta materialen utgörs av koppar och mässing som du enkelt kan rengöra med hjälp av en mjuk trasa och ljummet vatten. De har även nu satsat på accessoarer till badrummet så som toalettpappershållare, handduksstänger och krokar, tvålkoppar och mycket mer. Allt i samma stilrena och eleganta design.

Kontaktinfo:
Adress
Renstiernas gata 31
116 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 8 652 38 00
Mailadress: info@tapwell.se
Länk; www.tapwell.se