Läderhandtag | Garvat läder för Kök, Badrum & Förvaring

Läderhandtag är perfekt för dig som söker något lite annorlunda och som tycker om känslan av garvat naturläder som är ett naturmaterial. Istället för de vanliga standardhandtagen i rostfritt stål eller andra metaller kan du ha trendiga handtag i läder som ger en mjukare och mer raffinerad känsla.

Läderhandtag är mångsidiga och kan användas till det mesta. De passar in överallt – till exempel som handtag på köks- eller badrumsskåp eller på olika möbler i hemmet. Vi har många olika modeller och du kan till exempel välja de lite större handtagen med en bas av metall som sedan lindas med läder på själva greppytan (läder lindat). Det finns också läderhandtag som enbart består av läderstroppar (läderloop) och som fästs direkt på lådor och skåp. Det är ett läderhandtag loop, en slags ögla som du öppnar med.

Vi har alltså flera olika typer av läderhandtag, gemensamt för dem alla är dock att de kommer från välrenommerade leverantörer vilket i sin tur borgar för produkter av hög kvalité. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du enbart det bästa. 

VANLIGA FRÅGOR