Filter

No products here

Sorry for the inconvenience.

Utrusta ditt badrum med en handdukstork driven med en elpatron i snygg design för att skapa ett badrum med hotellyx. Varje modernt badrum borde utrustas med en handdukstork som inte bara ger torra handdukar efter användning, utan även håller dem varma för när du ska ur duschen. Det är en inredningsdetalj som inte bara är njutningsfull upplevelse mässigt utan även ekonomiskt.

En handdukstork med elpatroner hjälper till att värma upp ditt badrum, och den kan i många fall ersätta elementet. Idag erbjuder marknaden mängder av olika designer som gör handdukstorken till en modern och stilren inredningsdetalj i ditt badrum. Fördelen med elpatronerna är att de går på timer vilket sparar el. De har även flera värmeinställningar och överhettningsskydd.

Elpatronerna i den här typen av handdukstork kan ersätta eller komplettera den vattenburna uppvärmningen i handdukstorken.
Med en handdukstorken slipper du blöta handdukar som ligger fuktiga för länge På handdukstorken hänger handdukarna prydligt och finns nära till hands när de ska användas nästa gång.

VANLIGA FRÅGOR