Filter (992 Produkter)

Dörrhängning

Price

0 kr - 30000 kr

c/c mått (mm)

Mellan 
Och 

Nyheter

F A Q

Information

Ballingslöv 

Varumärket Ballingslöv är starkt förknippat med högkvalitativa och stilrena produkter till kök och badrum så som inredning för kök, vitvaror, badrumsinredning och förvaringsmöbler.

Ballingslöv har en lång historia som företag. Det grundades redan 1929 grundades, då...

Läs mer om Ballingslöv

  • Ballingslöv Badrum

    Erfarenhet & kvalitet skapar möjlighet att bryta ny mark. Badrum med Ballingslöv badrumsmöbler, badrumsinredning och badrumsförvaring är grundade i en vision om att erbjuda innovativ och funktionell design. Ledorden i vårt utvecklingsarbete är ”Enkelt att köpa – lätt att älska”.

Per sida
Visar 1 - 36 av 988 produkter
Visar 1 - 36 av 988 produkter
Ballingslöv

Varumärket Ballingslöv är starkt förknippat med högkvalitativa och stilrena produkter till kök och badrum så som inredning för kök, vitvaror, badrumsinredning och förvaringsmöbler.

Ballingslöv har en lång historia som företag. Det grundades redan 1929 grundades, då som ett snickeriföretag. Idag är de ett av de största svenska märkena inom köks- och badrumsinredning, och deras produkter säljs inom flera olika varumärken så som Ballingslöv, SweNova, JKE Design och Paula Rosa med mera. Deras huvudkontor ligger i den skånska orten med samma namn - Ballingslöv. Deras produkter tillverkas i Sverige, till stor del på grund av företagets miljöarbete. För Ballingslöv hänger god kvalitet och miljö ihop och deras produkter kan till 99 procent återvinnas som energi. Resten kan materialåtervinnas. När du köper produkter från Ballingslöv kan du med andra ord göra det med gott samvete!

Är du i behov av nya vitvaror, köksluckor eller diskbänk? Eller behöver du snygga upp i badrummet med en ny blandare, spegel eller kanske förvaring? Bland Ballingslövs produktutbud hittar du det mesta du kan tänkas behöva till kök och badrum. Förutom att de är miljövänliga är kvalitet ett viktigt ord för varumärket. Med sin långa erfarenhet i branschen har de hunnit se en rad olika planlösningar och lyssnat på sina kunders behov. Därför erbjuder de också ett brett och varierat sortiment av produkter, där du med stor sannolikhet kan hitta något som faller dig i smaken oavsett vilken stil som passar dig. Stilren och innovativ design följer dock som en röd tråd bland produkterna. Genom att kombinera smarta och funktionella former med en design som osar innovation och modernitet har Ballingslövs gjort sig till ett namn att räkna med. De samarbetar med flera designers som tolkar Ballingslövs tänk och har skapat kök utifrån det. Här finns kök i Carrara marmor, ek i grå lasyr och i skandinaviskt vitt och ljus björk.

Kontaktinfo:
Adress: Albins väg 5, 281 87 Ballingslöv
Telefon: 0451 460 00 (tel vxl)
E-post: info@ballingslov.se
Hemsida: www.ballingslov.se