Panasonic Bakmaskin SD-B2510WXE Alla typer av Bröd inkl Gluten
Panasonic Bakmaskin SD-B2510WXE Alla typer av Bröd inkl Gluten

Panasonic Bakmaskin SD-B2510WXE Alla typer av Bröd inkl Gluten

2 006,25 kr

(inkl. moms)

Bakmaskin SD-B2510WXE Alla typer av Bröd inkl Gluten
Lagervara - normalt 2-5 arbetsdagar

Kvalitet som smakar mer!

Med Panasonics bakmaskin B2510 får du en köksassistent som använder 35 års erfarenhet och framgång – byggd på en design som togs fram av bakmaskinens uppfinnare. Dubbla värmesensorer tillsammans med en rad fintrimmade funktioner gör att du får brödet du längtar efter och alltid med högsta kvalitet.

Dubbla sensorer gör hela skillnaden
Kvaliteten på ett bröd beror till stora delar på att du har exakt rätt temperatur. Det är anledningen till att bakmaskinen B2510 använder sig av två inbyggda värmesensorer för att avgöra inre och yttre temperatur och optimera programmet genom hela processen. Oavsett kringmiljö kommer du att kunna njuta av samma härliga resultat varje gång

Knådningsteknik som på ett bageri
B2510 blir ditt bageri hemma i köket. Hemligheten ligger i en av Panasonics tekniska lösningar som härmar en bagares rörelser när han knådar sin deg. Det unika knådningsverktyget bearbetar degen med hjälp av ribbor i brödpannan och skapar på så sätt ett delikat bröd med idealisk konsistens.

Fyra glutenfria alternativ
Bakmaskinen B2510 är idealisk om du är gluten-intolerant eller helt enkelt vill dra ner på gluten. Program för glutenfritt bröd, kakor, pizzadeg och pasta gör att du kan undvika allergener utan att behöva kompromissa med smaken.

Enkelt att baka med brödmix
Du behöver bara tillsätta din egen brödmix, vatten – et voilà! Med bakmaskinen B2510 får du anpassade program som gör det enkelt att baka färskt bröd. Resultatet blir fantastiskt och hela familjen kommer att hålla med dig.

Upp till 21 program för enklare bakning
Med upp till 21 automatiska program att välja mellan, kan du baka många olika typer av bröd. Fullkorn och brioche. Till och med kakor, sylt och pizzadeg. Endast dina egna föreställningar sätter gränserna.

Rätt bröd vid rätt tidpunkt
Vakna varje morgon till doften av nybakat bröd. Rör ner ingredienserna på kvällen och ställ in timerstart till morgonen upp till 13 timmar i förväg. Medium, large eller extra large upp till 1,1 kg med olika nivåer av gräddning. Nybakat bröd har aldrig varit bättre.

Expertis & perfektion sedan 1987
Du får ett kvalitetsresultat i varje brödskiva. I 35 år har Panasonic levererat bakmaskiner som levererar perfekta bakverk. Vi har ständigt förfinat och förbättrat våra produkter baserat på vår långa erfarenhet.

Recept för matälskaren i dig
Låt dig inspireras av recepten som skapats för att ge bästa resultat när du använder bakmaskinen eller annan köksutrustning från Panasonic. Kolla vår webbplats Panasonic Experience Fresh idag!

Automatisk bakmaskin
- 21 program för fullkorn, briocher, rågbröd, kakor, sylt, pizzadeg och mycket mer.
- 4 glutenfria program för bröd, kakor, pasta och pizzadeg
- Program för brödmix
- Dubbla värmesensorer & 13 timmars digital timer-funktion

A11475

Datablad

Varumärke
Panasonic
Artikelnummer
A11475
Typ
Bakmaskiner
Ean
5025232915378
Förp.mått höjd
41.2
Förp.mått bredd
31.6
Förp.mått djup
45.8
Förp.vikt
7.86

Särskilda referenser

  • ean13 5025232915378