Filter

Pris

465 kr - 34710 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

50 - 95

Djup (cm)

40 - 60

Höjd

10 - 145

Ångfunktion

Antal Kokplattor / Zoner

Antal Ugnar

Anti-fingerprint

Automatisk Rengöring

Digital Display

Grill

Maxeffekt i Watt

900 - 1005

Mjölkskummare / Ångfunktion

Varmluft

Stektermometer

Temperatursintervall

30 - 55

Ugnsvolym i Liter

15 - 90

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Ugnar 

Den allra godaste maten lagar du i ugn, allt från mustiga grytor, saftiga stekar och krämiga gratänger till krispiga pizzor. Mat lagad i ugn blir ofta mer smakrik och magrare, och medan maten tillagas i ugnen får du tid att göra annat eftersom du inte behöver passa maten...

Läs mer om Ugnar

 • Inbyggnadsugnar

  En ugn är en tidsbesparande kokmöjlighet för dig som har ont om tid. I en ugn går det att laga massor av olika maträtter såsom grytor, stekar, gratänger, pajer och pizzor, samt att baka kakor bullar och matbröd. Idag kan du dessutom placera ugnen i ett bättre ergonomiskt läge för att undvika den opraktiska arbetsställningen som det innebar när ugnen fanns under spisen

  De allra vanligaste ugnarna är idag inbyggnadsugnar. Dessa inbyggnadsugnar tillverkas av en mängd olika tillverkare och finns i massor av olika varianter, allt i från vanliga enkla ugnar och varmluftsugnar till inbyggnadsugnar kombinerade med mikrovågsugn eller ugn med ångfunktion.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kombiugnar

  Kombiugnen är ett en praktisk ugn för alla som lika ofta värmer rester som lagar mat. Enkelt uttryckt är en kombiugn en mikrovågsugn kombinerad med en vanlig ugn, vanligtvis en varmluftsugn.

  En kombiugn går ofta att använda i tre olika lägen, som en mikrovågsugn, som en varmluftsugn och som en kombination av dessa båda. Just kombinationen kan vara mycket effektiv, maten tillagas snabbt och får även färg. Utöver dessa kombiugnar finns det också riktigt avancerade ”vanliga” ugnar med mikrovågsfunktion och i vissa fall även med ånga. En vanlig kombi mikrovågsugn med varmluft kan vara ett praktiskt alternativ istället för att köpa både en mikrovågsugn och en vanlig ugn.

  De avancerade kombiugnarna som även har ångfunktion är för riktiga matlagningsentusiaster och har massvis med finesser för att göra maten så saftig och god som möjligt samtidigt som matlagningen blir enklare.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kompaktugnar

  En kompaktugn är precis som vilken annan ugn, bara lite mindre. I en kompaktugn kan du, precis som i en vanlig ugn, laga mustiga grytor, rosta grönsaker, laga krämiga gratänger, baka frasiga pajer och pizzor samt baka läckra bullar och matbröd – perfekt för det mindre hushållet.

  Kompaktugnar finns i olika utföranden, allt från vanliga enkla ugnar, varmluftsugnar och kombiugnar med mikro- eller ångfunktion, eller med både och.

  Fördelen med en kompaktugn är att den är mindre än en vanlig ugn. Har du ett kök med litet utrymme och inte allt för stor familj kan det mycket väl räcka med en kompaktugn. Är utrymmet i ditt kök mycket begränsat kan en kompaktugn med micro vara ett mycket bra alternativ då en sådan sparar ytterligare plats eftersom du då inte behöver både ugn och mikrovågsugn. En kompaktugn med micro har också andra fördelar då det går att kombinera ugnsvärme med micro för att få ned tillagningstiden.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Ångugnar

  Ångugnen är ett bra alternativ för dig som är intresserad av matlagning. Med sen sådan blir det lätt att tillaga även känsliga livsmedel från fryst, och tillagningen går dessutom snabbt. Ångugnar har sedan länge funnits i restaurangkök men blir allt vanligare i privat kök.

  De allra flesta tillverkare av spisar och ugnar har en eller flera modeller av ångugnar i sitt sortiment. Det finns renodlade ångugnar och det finns vanliga ugnar med ångtillsats. Det finns stora ångugnar och det finns kompakta ångugnar. Den ugnstyp som passar bäst för hemmabruk är en vanlig ugn med ångtillsats eftersom en sådan ugn är mer allround än en renodlad ångugn. I en sådan ugn kan du tillaga all den mat du kan tillaga i en vanlig ugn med den skillnaden att resultatet blir bättre. Stekar blir saftigare och får en krispigare yta och bröd blir högre, får en krispigare yta och saftigare insida.

  Ytterligare fördelar med ångugn är att det går att tillaga maträtter direkt från frysen med ett perfekt resultat, det går att koka ris i ugnen med perfekt resultat och det går att laga en hel måltid på en gång i ugnen, till exempel kyckling med ris, vilket kan vara mycket praktiskt.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Förvarings och Värmelådor

  Skall du ha en middag med många gäster måste du kanske laga vissa rätter lång tid i förväg. Då är en värmelåda perfekt för att hålla dessa rätter lagom varma inför serveringen. Du kanske vill servera maten på lyxiga varma tallrikar, då går det utmärkt att värma tallrikarna i en värmelåda. Det går också bra att tina upp fryst mat i en värmelåda, bättre än i en mikrovågsugn. En värmelåda är perfekt för att jäsa degar då det går att ställa in exakt rätt temperatur.

  Det går också att laga mat i en värmelåda, till exempel en rostbiff passar perfekt för tillagning vid låg temperatur. Bryn rostbiffen runt om i en het stekpanna, flytta därefter rostbiffen till värmelådan som du ställt in på 80 grader och värm rostbiffen i cirka 3 timmar/kilo. Rostbiffen kommer att bli underbart saftig. Vill du efter att rostbiffen är färdig hålla den varm en stund sänker du bara temperaturen till 60 grader.

  En värmelåda eller en förvaringslåda passar perfekt att installera under en inbyggd kompaktugn i ditt kök.

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 238 produkter
Visar 1 - 36 av 238 produkter
Ugnar

Den allra godaste maten lagar du i ugn, allt från mustiga grytor, saftiga stekar och krämiga gratänger till krispiga pizzor. Mat lagad i ugn blir ofta mer smakrik och magrare, och medan maten tillagas i ugnen får du tid att göra annat eftersom du inte behöver passa maten som när du lagar den på spisen. Hos oss hittar du även ugnar som tillagar maten med hjälp av ånga vilket ger saftiga hälsosamma rätter.

Oavsett vilken typ av ugn du är ute efter har vi på Inredningsvaruhuset rätt ugn för dig. Vi har allt från enkla billiga ugnar till avancerade kombi ugnar med inbyggd mikrovågsugn och ångfunktion.

 

VANLIGA FRÅGOR