Filter

Pris

465 kr - 163005 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Bredd (cm)

45 - 155

Djup (cm)

55 - 75

Höjd

75 - 95

Antal Brännare

Antal Kokplattor / Zoner

Energiförbrukning

0 - 2

Grill

Varmluft

Stektermometer

Trumvolym i liter

75 - 80

Ugnsvolym i Liter

35 - 95

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 W
  Eico 4776

  Matt vit Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Insats för...

  13 995 kr

Information

F A Q

Spisar 

Hos oss hittar du ett stort urval av spisar från de bästa varumärkena. En spis med induktionshäll blir ofta varm direkt, och plattan kyls också av väldigt snabbt, vilket både energisnålt och säkert. Inte bara ett bra val för barnfamiljen men även för dig som tänker...

Läs mer om Spisar

 • Bänkspis

  Ibland vill man ha fördelarna med en spis men saknar utrymmet. Då kan en bänkspis vara den perfekta lösningen. En bänkspis är en mindre spis som är fristående och som kopplas in i väggen med en enkel sladd. Spisen kan ofta komma upp i rejält höga temperaturer och beroende på storlek, modell och märke kan du tillaga i princip samma saker som med en vanlig traditionell spis. Ofta kombineras en bänkspis också med ugn, vilket gör den perfekt att ta med i husvagnen eller husbilen.

  De flesta modeller kommer med en rad olika funktioner som gör det möjligt att tillaga samma sorts mat som du gör på en större spis. Här kan du både baka, steka, koka och woka, och naturligtvis går det att använda både spis- och ugnsfunktionen samtidigt. Med en bra bänkspis behöver du inte kompromissa med vare sig matlagningens kvalitet eller kökets kapacitet, och du kan lätt utveckla dina kulinariska kunskaper på samma sätt som en med en större modell.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Gasspis

  Att laga mat på en spis som drivs med gas är ett smidigt och effektivt sätt att laga mat. En gasspis kan drivas med antingen naturgas, biogas, gasol, propan eller någon annan brännbar gas. Det finns många fördelar med gasspis såsom relativt lågt pris, snabb upphettningsförmåga och jämn värme. Det finns idag ett stort urval av bra modeller där plattorna drivs av gas medan ugnen är elektrisk. När du lagar mat på gasspis är det viktigt att komma ihåg att spisen hettas upp direkt på liknande sätt som en induktionshäll, vilket är en av anledningarna till att den används så frekvent inom restaurangvärlden.

  Läs med fördel gasspis bäst i test där du får tips om olika modeller och märken. Och känner du dig osäker eller har funderingar så hör av dig till oss på Inredningsvaruhuset – vi hjälper dig gärna välja rätt.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Glaskeramikspis

  En glaskeramikspis är en relativt ny typ av spis som innebär att hällen på spisen är gjord av glaskeramik, som gör spisen lätt att rengöra och hålla fräsch. En glaskeramikspis är också svår att spräcka och repa, och den håller för det mesta som kan hända i ett kök. Plattorna på en sådan här typ av spishäll är inte upphöjda utan ligger nerbäddade i plattan och blir synliga genom ett tunt mönster i glashällen. Ofta ser hällen helt slät ut på håll eller när spisen är helt avstängd, och ger därför ett stilrent intryck i köket. Det kan på så sätt även användas som bänkyta när du inte lagar mat.

  Många glaskeramikspisar har även inbäddad knappsats direkt på hällen, som du manövrerar genom att trycka fram vilken platta som ska sättas på, och vilken temperatur som är önskvärd. Det finns även modeller som har mer traditionella knappar fram på spisen, utanför själva hällen, om det känns mer familjärt att använda.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Induktionsspis

  En induktionsspis bygger på en helt ny teknik och har en annan typ av uppvärmningsfunktion jämfört med andra typer av spisar. Hos en induktionsspis värms bara grytorna och stekpannorna upp, medan själva plattan på spisen bara blir svagt uppvärmd. Det gör att spisen snabbt svalnar helt när du stänger av den, och du behöver inte oroa dig för plattor som fortsätter vara stekvarma långt efter att spisen stängts av, det innebär att det inte bildas någon så kallad eftervärme.

  Idag kan du hitta mycket prisvärda modeller bland induktionsspisarna – i vårt sortiment finner du flera billiga induktionshällar. Spis med induktionshäll är idag den absolut vanligaste typen av spis när svenskar designar sina drömkök. Det är också det perfekta valet för dig som vill välja ett mer miljövänligt och energisnålt alternativ för din matlagning.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Gjutjärnsspis

  Gjutjärnsspis är den traditionella spisen. Den är fortfarande ett bra alternativ för dig som kanske känner att du är van att laga mat på dessa, vill ha ett billigare alternativ till sommarstugor eller för att kunna välja olika kokzoner. Du hittar i vårt sortiment spisar med två, tre och fyra kokplattor, vilket gör denna spis till ett flexibelt val. De spisar som kommer med två kokzoner är oftast bänkmodeller, även kallad domino-modell.

   

  Du hittar både standardmodell och mindre modeller vilket ger det dig en större valmöjlighet om du har en mindre lägenhet eller stuga. En smalare modell med tre plattor får lätt plats i en friggebod till exempel. Det vanligaste med gjutjärnsspisarna är en fristående modell med ugnen i samma enhet, men du hittar även hällar med gjutjärnsplattor.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 241 produkter
Visar 1 - 36 av 241 produkter
Spisar

Hos oss hittar du ett stort urval av spisar från de bästa varumärkena. En spis med induktionshäll blir ofta varm direkt, och plattan kyls också av väldigt snabbt, vilket både energisnålt och säkert. Inte bara ett bra val för barnfamiljen men även för dig som tänker miljövänligt. På en traditionell elspis tar det ofta något längre tid för plattorna att hettas upp, men du kan utnyttja eftervärmen för att låta maten hållas varm innan servering. Många av de moderna spisarna som finns idag har flera olika reglage för att kunna justera värmen på de olika plattorna efter önskemål.

 

Om du lagar mycket mat till många personer kan det vara en fördel att leta efter en spis med större plattor eller hällar, eller rent av justerbara sådana, för att försäkra dig om att hela grytan eller stekpannan hettas upp jämnt underifrån.

 

 

VANLIGA FRÅGOR