Filter

Pris

630 kr - 22005 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

35 - 65

Djup (cm)

25 - 355

Höjd

20 - 65

Ångfunktion

Anti-fingerprint

Digital Display

Maxeffekt i Watt

500 - 1005

Självrengöring

Varmluft

Teleskopskenor

Stektermometer

Temperatursintervall

30 - 35

Trumvolym i liter

15 - 20

Ugnsvolym i Liter

10 - 70

Spänning i volt

220 - 230

Nyheter

F A Q

Information

Mikrovågsugn 

Med en mikrovågsugn går det snabbt och enkelt att värma upp matrester, smälta smör och – hos vissa modeller – till och med grilla. Det är betydligt energieffektivare att använda mikrovågsugnen istället för ugnen för dessa saker. Hos oss hittar du praktiska mikrovågsugnar...

Läs mer om Mikrovågsugn

 • Fristående Mikrovågsugn

  En fristående mikrovågsugn är alternativet för dig som vill ha största möjliga flexibilitet. En vanlig fristående mikrovågsugn kan du placera var du vill där du har bänkytor och du kan också ställa in den i ett skåp. Den är lätt att flytta om du ändrar om i ditt kök eller ta med om du byter bostad. Du hittar fristående mikrovågsugnar med både smarta finesser och läckra designer vilket gör det möjligt att hitta en mikrovågsugn som uppfyller alla dina krav samtidigt som den passar in i inredningen. Vi har fristående mikrovågsugnar i vintage-stil i gräddvitt och svart, samt olika modeller i rostfritt stål. Du hittar även produkter i nyanser som rött om du vill ha lite mer färg i köket.

  Storleksmässigt finns det allt från små mikrovågsugnar som får plats i ett pentrykök till de större modellerna med grillfunktioner där du kan använda mikron till mer än att värma din matlåda. I det urvalet hittar du även mikrovågsugn med grill crisp-funktion.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Mikro inbyggnad överskåp

  Att bygga in sin mikrovågsugn i ett överskåp har flera fördelar. Den tar inte upp något extra utrymme. Den är fast monterad på den plats där du ändå har ett överskåp installerat vilket maximerar utnyttjandet av ytorna du har i köket.

  Vi har i vårt utbud mikrovågsugnar som är särskilt anpassade för att just installeras i överskåp. De är kompakta och perfekt utformade för att passa in i överskåp av standardstorlekar. De är lätta att installera och du behöver inte kontakta en elektriker för att få det utfört.

  Våra mikrovågsugnar kommer från de största tillverkarna för att kunna garantera bra produkter till dig som kund. Genom att köpa din mikrovågsugn hos Inredningsvaruhuset vet du att du får en produkt av högsta marknadsmässiga kvalitet där du kan hitta en som passar i ditt överskåp.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Mikro inbyggnad högskåp

  När man nuförtiden bygger nytt kök eller renoverar sitt gamla är det många som väljer att bygga in sin mikrovågsugn i skåp. En av fördelarna med detta är att du skapar utrymme och fria ytor i köket. Du behöver inte längre ha en mikron ståendes framme som inte bara tar plats utan som också samlar damm. Den största fördelen är att du kan gömma undan dina vitvaror och få dem att smälta in i köksinredningen. Det går att skapa ett mycket stilrent kök där du kan placera din mikrovågsugn bakom en stängd skåpsdörr.

  Många av de stora leverantörerna av köksskåp säljer nyckelfärdiga lösningar där du endast köper till inbyggnadsvitvaror. Du kan välja bland diverse färger, allt från vit till metallicfärgade modeller. Köp din nya inbyggnadsmikro vit hos oss på Inredningsvaruhuset. Vi garanterar bra kvalitet till låga priser.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 103 produkter
Visar 1 - 36 av 103 produkter
Mikrovågsugn

Med en mikrovågsugn går det snabbt och enkelt att värma upp matrester, smälta smör och – hos vissa modeller – till och med grilla. Det är betydligt energieffektivare att använda mikrovågsugnen istället för ugnen för dessa saker. Hos oss hittar du praktiska mikrovågsugnar som ger en ultimat effekt vid både enklare uppvärmning och mer avancerade tillagningsmoment.

 

Precis som vid alla typer av inköp till hemmet är det av stor vikt att du jämför olika varumärken och modeller för att säkerställa att ditt köp täcker behoven för din familj. Du ska även känna att den stämmer överens med din övriga köksutrustning, om du inte köper ett paket med alla delar från samma tillverkare.

 

Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du alltid få tips och råd om mikrovågsugn fakta för att hitta modellen som just du söker.

 

 

VANLIGA FRÅGOR