Filter

Pris

210 kr - 35 205 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

15 - 65

Djup (cm)

20 - 50

Höjd

25 - 50

Anti-fingerprint

Automatisk Rengöring

Digital Display

Hetvattenfunktion

Integrerad Kaffekvarn

Kapacitet Vattentank (liter)

0 - 3

Maxeffekt i Watt

1350 - 1355

Mjölkskummare / Ångfunktion

Pumptryck (bar)

Att investera i en bra kaffemaskin är ett måste för dig som vill kunna dricka gott kaffe. Idag finns det ett stort utbud av olika modeller och varianter av kaffemaskiner beroende på vilken sorts kaffe du tycker om - vanliga kaffebryggare, espressomaskiner, kapselmaskiner och inbyggda eller fristående kaffemaskiner.

När du väljer en kaffemaskin så köp en som brygger det kaffe du tycker om. Hur avancerad maskin behöver du – dricker du endast vanligt kaffe eller vill du kunna göra espresso och cappuccino också? Är det endast vanligt kaffe så räcker en kaffebryggare långt, eller kanske en kapselmaskin om du inte är storförbrukare. Vissa modeller kan även skumma mjölk – toppen för cappucinoälskaren. En fördel med helautomatisk kaffemaskin är att många av dem sköter det mycket själva, från dosering av vatten till rengöring. Det här underlättar för dig som inte har så mycket tid.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många kaffemaskiner i olika utföranden; små eller stora, automatiska eller manuella och inbyggda eller fristående modeller. Leta dig fram till en högkvalitativ kaffemaskin som passar dina behov bäst. 

VANLIGA FRÅGOR