Filter

Pris

60 kr - 31605 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

15 - 65

Djup (cm)

20 - 50

Höjd

25 - 50

Automatisk Rengöring

Digital Display

Hetvattenfunktion

Integrerad Kaffekvarn

Kapacitet Vattentank (liter)

0 - 3

Mjölkskummare / Ångfunktion

Pumptryck (bar)

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Kaffemaskiner 

Att investera i en bra kaffemaskin är ett måste för dig som vill kunna dricka gott kaffe. Idag finns det ett stort utbud av olika modeller och varianter av kaffemaskiner beroende på vilken sorts kaffe du tycker om - vanliga kaffebryggare, espressomaskiner, kapselmaskiner...

Läs mer om Kaffemaskiner

 • Inbyggda Kaffemaskiner

  Lockas du av alla olika sorters kaffe som du kan brygga hemma idag med rätt maskin? Nu finns det allt ifrån klassiska kaffebryggare till avancerade och helautomatiska espressomaskiner att välja mellan. Du kan även idag välja om du vill ha en fristående eller inbyggd modell.

  Det finns för- och nackdelar med såväl fristående som inbyggda kaffemaskiner. En fristående maskin kan du enkelt flytta på i köket, men dessa tar också större synlig plats än inbyggda kaffemaskiner. En inbyggd modell smälter in i kökets övriga inredning och design, och du slipper maskiner som tar upp andra arbetsytor i köket. Om du föredrar stilren inredning är den inbyggda kaffemaskinen något för dig.

  Många inbyggda kaffemaskiner rengörs helt eller delvis automatiskt, och det räcker med att du rengör fasaden och droppbrickan själv. Om ditt kaffeintresse är stort kan du också välja en modell som du själv kan mala dina kaffebönor i, eller varför inte en modell som du kan brygga såväl vanligt kaffe som till exempel espresso och cappuccino i?

  Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du leta dig fram till en inbyggd kaffemaskin som har de funktionerna du söker och en modell som passar i ditt kök.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Fristående Kaffemaskiner

  För att få till ett riktigt gott kaffe krävs en bra kaffemaskin. Om inte kaffebryggaren håller värmen, eller om det snabbt blir en smak av garvsyra så bör du köpa ny. Ska du ändå köpa ny så kanske det kan vara kul att kunna variera ditt kaffe. Du hittar avancerade varianter som du kan göra espresso i, eller varför inte skumma din egen mjölk till en caffe latte? Det finns dessutom både inbyggd kaffemaskin om du vill spara bänkytor och fristående modeller om du vill kunna flytta runt din maskin.

  Den klassiska kaffebryggaren är ett vanligt exempel på en fristående kaffemaskin. Det finns också fristående modeller som använder sig av kapslar eller som är helt eller delvis automatiska.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du en mängd olika fristående kaffemaskiner. Vare sig du är ute efter en enkel kaffebryggare eller en avancerad espressomaskin har vi något för dig. Våra maskiner finns i olika prisklasser och håller en hög kvalitet.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör till Kaffemaskiner

  Till de flesta moderna köksmaskiner så finns det tillbehör som du kan köpa till för att underlätta skötseln och användandet. Det gäller även kaffemaskiner. Beroende på vilken slags kaffemaskin du har hemma finns det olika tillbehör som du kan köpa till den. Har du till exempel en kapselmaskin så behöver du givetvis köpa kaffekapslar till den. Dessa finns i olika smaker och styrka, du kan även hitta varmchokladkapslar så att även småttingarna hemma kan få sig en kopp. Här hittar du också kaffekvarnar och espressohållare med mera.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment att tillbehör till din kaffemaskin. Vissa passar till specifika märken som Delonghi och modeller, medan andra mer generella och går att använda till olika sorters kaffemaskiner. Gemensamt för dem är att de håller hög kvalitet. Bläddra igenom våra produkter och hitta de tillbehören som passar din maskin bäst!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 53 produkter
Visar 1 - 36 av 53 produkter
Kaffemaskiner

Att investera i en bra kaffemaskin är ett måste för dig som vill kunna dricka gott kaffe. Idag finns det ett stort utbud av olika modeller och varianter av kaffemaskiner beroende på vilken sorts kaffe du tycker om - vanliga kaffebryggare, espressomaskiner, kapselmaskiner och inbyggda eller fristående kaffemaskiner.

När du väljer en kaffemaskin så köp en som brygger det kaffe du tycker om. Hur avancerad maskin behöver du – dricker du endast vanligt kaffe eller vill du kunna göra espresso och cappuccino också? Är det endast vanligt kaffe så räcker en kaffebryggare långt, eller kanske en kapselmaskin om du inte är storförbrukare. Vissa modeller kan även skumma mjölk – toppen för cappucinoälskaren. En fördel med helautomatisk kaffemaskin är att många av dem sköter det mycket själva, från dosering av vatten till rengöring. Det här underlättar för dig som inte har så mycket tid.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många kaffemaskiner i olika utföranden; små eller stora, automatiska eller manuella och inbyggda eller fristående modeller. Leta dig fram till en högkvalitativ kaffemaskin som passar dina behov bäst.

 

 

VANLIGA FRÅGOR